Zato sto ne postoji jailbreak za 4.2.1. Postoji samo tethered, sto znaci svaki put kad restartiras mob, ugasis ga, moras ga ponovo spojiti na komp da bi ga mogao upaliti. Napravi restore i bez jailbreaka. Sacekaj, izaci ce uskoro i za 4.2.1
Ako je ovo zabranjeno brišite odma. Al stvarno trebam pomoć.
Pomoću Cydera 2, ubacim fajlove od Appsynca i sve 5.
Onda kad njih ubacim refresham cydiju i ponudi mi 5 essential upadates, kad stavim "libxml2 Library" iphone trazi restart, al više se sistem ne diže i stoji na jabuci.
Isto tako nisam uspio pokrenut i instalirat SBSettings. Odmah sam prešao sa 3g na 4 32gb, ne znam jel radim grešku, imam 4.2.1 soft, jailbrake, itd..uglavnom uspio sam da mi sve radi al ne smijem uradit update.
Ima netko ideju što se dešava?
Zato sto ne postoji jailbreak za 4.2.1. Postoji samo tethered, sto znaci svaki put kad restartiras mob, ugasis ga, moras ga ponovo spojiti na komp da bi ga mogao upaliti. Napravi restore i bez jailbreaka. Sacekaj, izaci ce uskoro i za 4.2.1
iPhone 5s 16 GB
ma znati ce se svagdje kad izade, pogotovo tu
iPhone 5s 16 GB
Neznam jesam li puko pravu temu, ali meni se cydia ne ucitava... Kao da nemre pristupit serverima. Jel i vama tako?
One day, sky went blue...
Provjeri internet ak ti radi...
a ja sam evo 3g vratio na 3.1.3 i instalirao sbsettings i ne radi, tj nema ih u obicnim setingsima pa ih neznam aktivirat, reinstalirao vec par puta...jel zna netko di grjesim?
meni radi normalno cydia
prijedi prostom gore po tabu gdje je sat od lijevo prema desno i tamo je sbsetings
iPhone 5s 16 GB
Na 3gs-u mi radi normalno i imam ''activator'' tab u settingsima od jojofona(u njemu se namjesta kako da palim sbsettingse), ajd idem probat da vidim oce radit!
Prije je na tom mobu bio 4.1 i nije radio bas bajno, slobodno po 3mb i slicno, sad radi ko violina...
EDIT: Evo fercera sve kako treba samo fali taj dio di mozes birat kako aktivirat sbsettings, i kolko sam primjetio baterija se prazni strasno brzo naspram prije dok je bio 4.1..
Fala!
Zadnji uredio disco : 12-12-2010 u 21:20
Idi u sbsettings, mala plava kucica "more" i tamo imas "activation settings"
iPhone 5s 16 GB
ili skini "activator" iz cydie...zgodna stvar mozes sve zivo podesit
Bookmarks