Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9
    Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dvije SIM kartice sa istim brojem

Zanima me je li moguća ovakva situacija iz naslova.. Dakle, imam jedan tele2 broj.. I sad imam jedan bolji, primarni mobitel (nazovimo ga A) i drugi koji bi mi služio samo za poruke i pozive (B).. I sad, budući da sam nerijetko u situaciji da moram ostavljat stvari i postoji mogućnost da mi netko nešto ukrade ja ne bih želio svuda nosit mobitel A, nego bi umjesto njega u tim specifičnim situacijama nosio mobitel B tek toliko da se mogu javit ako me netko treba.. Međutim, tlaka mi je svaki put otvarat mobitel, vadit bateriju i premještat SIM karticu iz jednog mobitela u drugi, pa me zanima postoji li rješenje da imam dvije SIM kartice koje imaju istu funkciju, odnosno isti broj.. Naravno, pazio bih da mi nisu obje aktivne u istom trenutku, odnosno prije nego što upalim drugi mobitel prvo bih gasio drugi, ko da premještam kartice

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    postoji u t mobile, ali ti ova druga kartica nije isti broj nego razlićiti samo kad ugasiš ovu primarnu karticu i netko te zove na taj br. tebi zvoni ovaj drugi mob sa tom drugom karticom kao da imaš svoj stari br., a kad ti zoveš sa te druge kartice onda ti je taj neki drugi br. a ne onaj koji imaš od prije... nešto kao preusmjeravanje poziva samo besplatno...

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VIP nudi takvu mogućnost, a dali Tele2 I don't know? SIM kartice se mogu i klonirati, ali opet neznam dali je to izvedivo i za Tele2 SIM kartice, nazovi službu za korisnike pa pitaj dali nude?
    HC4L

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko sam do sada vidio to Tele2 ne nudi, ali mozda i nudi ali prije poslovnim korisnicima.
    Naravno raspitati te se u SZK ne najbolje rijesenje ili otici u neki Tele2 centar.

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma pitao sam prvo vas jer mislim da ću takav odgovor prije saznat od nekog na forumu nego od nesposobnih SZK

@HCSC - znaš li možda naplaćuje li Vip takvu mogućnost ili je besplatno? Zapravo sam se ionako trenutno klackao između tele2 i Vipa pa bi ovo možda moglo presudit u Vipovu korist..

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Ma pitao sam prvo vas jer mislim da ću takav odgovor prije saznat od nekog na forumu nego od nesposobnih SZK

@HCSC - znaš li možda naplaćuje li Vip takvu mogućnost ili je besplatno? Zapravo sam se ionako trenutno klackao između tele2 i Vipa pa bi ovo možda moglo presudit u Vipovu korist..
    Teško je potražit malo po netu a?

1. Predmet ovih Uvjeta korištenja je MultiSIM usluga koja omogućava korištenje do tri SIM kartice s jednim pretplatničkim brojem, odnosno Vip korisnicima omogućava da osim svoje glavne SIM kartice koriste i dvije dodatne SIM kartice s dodijeljenim istim pretplatničkim brojem kao na glavnoj kartici.

2. Pretplatnici Usluge mogu biti fizičke i pravne osobe. Usluga je dostupna Vip pretplatnicima koji koriste isključivo Vip govorne tarifne modele. Usluga nije dostupna Vipme korisnicima.

3. MultiSIM paket sadrži dvije dodatne SIM kartice, a korisnici mogu koristiti jednu ili obje dodatne SIM kartice.

4. Za korištenje MultiSIM usluge naplaćuje se jednokratna aktivacijska naknada na prvom sljedećem mjesečnom računu nakon aktivacije MultiSIM usluge u iznosu od 91,00 kn. Dodatno se za korištenje usluge naplaćuje i mjesečna naknada u iznosu od 50,00 kn također na mjesečnom računu počevši od prvog sljedećeg mjeseca nakon aktivacije MultiSIM usluge.

5. Nije moguće aktivirati MultiSIM uslugu korisnicima koji imaju aktiviranu Card+ uslugu. Korisnik mora najprije deaktivirati Card+ uslugu kako bi mogao koristiti MultiSIM uslugu.

6. Za MultiSIM korisnike koji na svom Vip govornom tarifnom modelu imaju aktiviran neki od Mobile Broadband podatkovnih servisa, mjesečna naknada za korištenje Mobile Broadband podatkovnih servisa naplatit će se u punom iznosu.

7. Svaka zloupotreba MultiSIM usluge u smislu ustupanja dodatnih MultiSIM kartica od strane Pretplatnika usluge drugim osobama smatrat će se valjanim razlogom za deaktivaciju MultiSIM usluge kao i za raskidanje Pretplatničkog odnosa.

8. Vipnet zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja MultiSIM usluge, o čemu će korisnici biti obaviješteni putem web stranice www.vipnet.hr ili na drugi prikladan način.

9. Za sva ostala pitanja vezana uz korištenje telekomunikacijskih usluga VIPnet d.o.o. i odnosa VIPnet d.o.o. i korisnika primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o. Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o. dostupni su kod svakog Vip ovlaštenog prodavača kao i na www.vipnet.hr.

7. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma tražio sam ali nisam znao da se ta usluga zove MultiSIM pa nisam mogao pronać, a i nije da su im stranice nešto pregledne i da lako nađeš to što tražiš..
    Uglavnom hvala, al ne namjeravam plaćat 50 kn mjesečno za takvu uslugu, mislim da su malo pretjerali s cijenom

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U t-mobile je to twin card i usluga je dostupna u samo nekim pretplatnickim tarifama...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Ma tražio sam ali nisam znao da se ta usluga zove MultiSIM pa nisam mogao pronać, a i nije da su im stranice nešto pregledne i da lako nađeš to što tražiš..
    Uglavnom hvala, al ne namjeravam plaćat 50 kn mjesečno za takvu uslugu, mislim da su malo pretjerali s cijenom
    to je usluga za korisnike kojima to stvarno treba. Svi bi mi to htjeli, ali savka stvar ima svoju cijenu.
    ima podosta razloga zasto to naplacuju tolko kolko naplacuju, a nekima koji to upotrebljavaju za posao i nije neka stavka.
    dobar grah daleko se čuje

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobiteli sa dvije SIM kartice
    By kita33 in forum Općenito
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 02-11-2010, 12:13
  2. Spajanje dvije mrezne kartice?
    By melody in forum Stolna računala
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 08-11-2009, 20:07
  3. racunalo s dvije mrezne kartice