Uprincipu bi me mogao naci preko Google Latitude-a
Prodam ti ovu za cca 500 kn
EDIT: Brutalno!
Wikileaks vs svijet 1-0
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Najel sam se prepecenog speka, pomazio se sa pesekom, cekam da stari dojde doma i da idem spat...
Sutra pisem racunalstvo... Ajd, to bar znam (za razliku od povijesti)
One day, sky went blue...
Ban se daje za oglašavanje, jel da?
brljo- Kakve SesveteI mene imaš u planu tražiti?
Kupi onaj set noževa ili bešteka, povadi noževe (beštek), makni postavu i imaš kutiju kao iz filma
Imao sam susjede koji su svaki dan premještali takve kutije noževa iz bunkera u kuću pa natrag.
Ako vidiš kakvu ženu sa bijelom haljinom sa šarenim crtama, gore neka vestica (uglavnom crvena) i neka bezveze marama u kosi (stil 50- ih)- pitaj je za noževe.
Možda ćeš trebati naučiti rumunjski- ali zato postoji google translate
I sad reci da nisam pomogao...
OT: Došao s vožnje.
Opet savršeno vrijeme i malo prometa.
Prošao sam kroz neki dulji dio ceste nadkriven šumom kroz potpuni mrak i baš mi je bilo fora
Osjećao sam se kao Hlapić- trudio sam se što prije odpedalirati iz šume.
Imao sam svjetla- ali pomogli bi jedino neki reflektori.
Mislim da sam uspio prepoznati Velika kola i uspješno (provjerio kasnije mobitelom) odredio sjever : proud :
Sumnjam da će mi trebati- ali ajde![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja velka kola vec godinama znam nac bez pol frke, al su mi zato mala bila i ostala sajns fiksnjel se to uopce moze vidit iz nizine?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
To je kada, u petak?
Hmmm mogao bi doc..al neznam dali dolazi georgy
OT: Gledam Inception..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja isto ozbiljan...
Ili naruči picu, pojedi je i stavi haljinu u kutiju.
Naravno, malo počisti kutiju ako ima ostataka- i po mogućnosti omotaš u neki papir.
Na kraju krajeva- kupiš dva kartona, selotejp, ukrasni papir i napraviš si kutiju kakva ti treba...
To bih ja napravio.
Pa, mogo bi i ja doći...
A, brljo ne bude došao- jel da?![]()
Zadnji uredio georgy : 09-12-2010 u 10:29 Razlog: Dodan "n" u "ukrasi" (papir)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Gud morning! Razveselilo me kad sam saznao da Google Chrome isto ima onaj neki app storeupalis novi tab i imas appove ^^
One day, sky went blue...
Ok, ja cu na bajku pa da vidimo kolko si brz![]()
i i dalje tražim kutiju za haljinu...
sve ideje gdje bi se to moglo nabaviti su dobrodošle...
a potrebna mi je hitno...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sad dok u vijestima vidim naslov:
"Muškarac automobilom marke Ford pogazio 2 ljudi"
OT: niš, idem jest pa malo gledat TV. Vrijeme je poludilo ovdje u mom kvartu. Valjda je na drugom kraju Vrbovca drugačije vrijeme ...šta ga kenjam da to nije normalno...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 09-12-2010 u 12:55
Ja mislio da radiš neki poligon tipa 18- erokut
Da ti pošaljem nacrt?
Cionn- Ok, ja sam dolje i trčim
Ali, kad mene pogazi- drugu rundu sam ja u aviončiću
OT: Odo u školu. Više nije toliko lijepo vrijeme.
učenicima stalno zvone mobovi na satu matiše, a neće da kažu tko zove..
deca, ja bi vas tukel konstantno svaki dan dok vam se nebi počela kosa dizat od same pomisli na zvonjavu mobitela na satu...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Al bit je u tome sto se nismo mi medusobno zvali, nego nas je netko iz drugog razreda zvao.
Bookmarks