ova fora sa 40 kuna i 1000 minuta prema bonbon mrezi.. jel to ima neku naknadu za uspostavu poziva? where's the catch?
ova fora sa 40 kuna i 1000 minuta prema bonbon mrezi.. jel to ima neku naknadu za uspostavu poziva? where's the catch?
nema *ostali znakovi*
Nema naknade za uspostavu poziva![]()
Ako ne omoguće prijenos broja do 1.1.2011., a neće, svi koji žele free razgovore unutar ove mreže moraju kupiti broj do tog datuma i aktivirati ga...jer kad uvodu prijenos, a to bude nakon 1.1., ove fore neće biti...
Zasto u statusu telefona pise drugi broj?
Zašto HAKOM spominje Bonbon kao "tarifu" T-Mobile mreže, nije mi jasno? To bi trebala biti "nova mreža". Činjenica da se 097 broj ne može nabaviti u T-centrima.
Nadalje, zašto se bonbon bon ne može kupiti elektronskim puten ako imate tekući u nekoj banci pa putem interneta?
To su za sada začkoljkice koje ne zbunjuju... Nakon punih 9 godina, ostavio sam VIP broj i definitivno prešao na bonbon.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
tiki, piše li ti broj s 09780*****? Postoji dio SIM kartica koje prikazuju krivo u aparatu. Broj definitivno nije s numeracijom 0978... Najbolje je cimnut drugi broj i tako saznaš svoj broj.. Stara sigurna metoda
Mobi, o kojoj se banci radi?
Još nije moguće preko Erste banke, ali imamo na umu i pokušat ćemo to srediti. Kad saznamo više detalja javimo ti na PM.![]()
Tako je...![]()
Moby, inbox ti je pun. Jel erste sad ok?
jel netko probo možda jel ide bonbon u iphone?
na t-mobile sam i mislio ... ok hvala
Ok, znaci ovo bi vjerojatno moglo ici pod kritiku.
Jucer sam kupio bonbon i odlucio malo isprobat kako to sve funkcionira. Dam 20kn za broj i dobijem 20kn na racunu. Super. Obavim prvi poziv da mi aktivira se broj, ostane mi cca 19.50kn, super. Reko idem ja aktivirat dnevni paket. Da bi to aktivirao treba se poslat cca 3 poruke po upustvima bonbona, dobijem poruku da mi je dnevni paket aktiviran, pogledam stanje racuna=15.80kn, super, tako negdje i treba bit.
Ok, obavim ja 2 poziva prema drugoj mrezi u trajanju 30tak sek, posalje 2-3 poruke prema drugoj mrezi i prosurfam cca 5mb, pogledam stanje na racunu kad ono 15.30kn. Hmmm, ok, radio sam sve unutar paketa a nestalo 50lipa. Ok, idem van, vratim se doma, spojim mob na laptop i prek njega prosurfam cca 40tak MB, brzina ok, cca 2Mbps, otkacim se i pogledam stanje na racunu, kad ono 14.80kn, ok, opet je nestalo 50lipa. I to sve u doba dana od cca 17-23h.
Znaci "nestala" je jedna kuna. Idem spavat, probudim se ujutro racunajuci da mi je dnevni paket uzeo 3kn na sto racunam ali idem bas pogledat stanje, kad ono umjesto 11.80 pise 10.80kn. Opet je otisla 1kn a nisam taknuo mobitel. Znaci unutar cca 16h "nestalo" je 2kn.
To nije lijep :/
Ima tko neko objasnjenje??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja sam isto na bonbonu i non stop mi je 35.00 kn na računu...ovo gore je ne precizno, sve je oko i cca i tako negdje! Možda je možda nije - pokušaj zapisati stanje na računu i točno vrijeme. Onda nakon poziva koji isto bilježiš zapiši i provjeri...ova odokativna metoda mi se ne čini baš vjerodostojna... Tako je meni tomato krao, ali zbilja krao ali sam testirao i zapisao i vratili su mi novac...imali su "poteškoće"...![]()
Svar je da nemam ja tu sta racunat, sve je trebalo bit u toj cijeni od 3kn kuzis. Obavio sam 3min, 3sms i 45Mb i nije mi nista dodatno trebao uzet, ali je.
Ostaje samo pitanje zasto?
Zasada sam koristio danas net do 25MB i nista dodatno jos nije naplatio...mozda se sredi![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
oj Symbeq, jesi se javio korisničkoj podršci? pošalji mail s brojem, PUK1 brojem i tamo se može vidit gdje su novci nestali. pošto postoje određeni rokovi kad se to može vidjeti najbolje ti je odmah javiti se pa da se provjeri. dakle, odmah čim ti postane nešto sumnjivo
definitivno ćeš dobiti konkretnije informacije![]()
Bookmarks