Uštedi 400 kuna i kupi X8.Novi, sa garancijom.
Evo ovako, planiram kupiti novi mobitel, sutra, preksutra...
Imam 1500 kn, dvoumim se između HTC Wildfire-a i Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro, oba dva imam priliku kupiti za 1400 kn...
Pa me zanima vaše mišljenje...
X10 mini pro mi je favorit ali sam proćitao na nekoliko mjesta da baterija kratko radi..
Kaj vi mislite, i sorry ak sam fulao mjesto za temu...
pozz
Uštedi 400 kuna i kupi X8.Novi, sa garancijom.
ma imaju ga svi živi, tak da ne dolazi u obzir...
A htc hero? Novi se nađe po 1500
pa jel kupujes mob da ti je svrsishodan, il da se pokazujes s njim. ak vec mislis bit faca, daj toliko tisuca eura pa si uzmi vertu. bit ce izradjen tocno za tebe i niko ga nece imat.... mislim ono.
I meni je SE X10 mini pro bio davno favorit ali sam pročitao da mu baterija izdrži nekoliko poruka i 15ak minuta poziva. Na netu ima savjeta kako produžiti vijek trajanja baterije ali se po meni time gubi smisao tog telefona.
Edit: Slažem se sa Gogsom, ako te privlači X10 mini, uštedi novce i kupi X8 koji ima veći ekran, više boja i duži vijek trajanja baterije.
Samsung Galaxy 3 (GT-I5800), mali brat Samsung Galaxy S-a, po meni bolji od X10 Mini i od X8.
da al ima slabu rezoluciju.. jos je k tome nestandarndna... nisu to trebali napravit tak
uzmi s ugovorom HTC legend ili desire. ako nemaš para onda wildfire.
ja se isto tako nemogu odlučiti šta izabrati za do 1500kn, idealno bi bilo da ima dobru kameru, možda dobru bateriju, kvaliteta izrade je isto bitna i da ima po mogućnosti glasan zvučnik(znalo mi se dešavati da kupim mob i nakon 2 dana ga idem prodati jer je jednostavno pretih, primjer nokia 6650 fold)...koristio bi ga najviše za pozive i surfanje, ovako gledajući htc wildfire mi se ističe kao best buy, strah me jedino zbog te rezolucije, vidim da dosta ljudi hvali x8, ali on ima slabiju kameru, malo manji ekran i svi ti s.e. mi izgledaju baš plastično(loša iskustva sa starim modelima)...
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Prije obrnuto jer Wildfire ima vise RAMa od X8..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
x10 mi je ipak malo premali ekran, nebi se baš spuštao ispod 3 incha, a vidim da se spominje i slaba baterija. Ne koristim fejsali svakodnevno bi provodio barem 2-3 sata na internetu, za igrice mi i nije nešto previše žao, za one kakve ja igram će biti dobar.. Znači koliko sam shvatio htc wildfire u kategoriji do 1500kn(1200kn po oglasnicima) spada u best buy. To sam i očekivao, ali kako već duže vrijeme nisam u toku, reko najbolje pitati dali postoji još neki koji bi ušao u uži krug kandidata...
edit: možda je isto bitno za napomenuti da će mi ovo biti prvi smartphone
Zadnji uredio Qwasy6 : 06-12-2010 u 14:22
samo provjeri kako je surfati internetom na 240*320 rezoluciji na 3.2'' ekranu..
sjecam se kad sam presao sa omnie na htc hd velika razlika sto se tice interneta i rezolucije, vec na pocetnoj stranici je sve bistro i moze se citati, na iphone se mroa zumirati da postane citko a ima vecu rezoluciju od htc-a, makar tamo to nije problem jer je zumiranje brzo i jednostavno. ne znam kako je to napravljeno na htc-u ali posto je novi vjerojatno slicno kao na iphone-u..
samo provjeri to za rezoluciju da ne bude tapija surfat 2-3sata internetom dnevno i cijelo vrijeme se muciti sa zoom in zoom out..
inace izgled i cijena je ok, ali steta sto je reza manja i od x8-ice, koji je u ducanu vec 1000kn, ali sto je izgleda plasticnije(bar na slici) i ima losiju kameru![]()
bio nekad oglas...
kupljen wildfire, sada treba pohvatati sve ove nove stvari i mogućnosti koje taj mobitel nudi, postoji mogućnost da uzmem i desire, pa onda moram birati šta ostaviti a šta prodati, ali kad vidim kako ljude ovdje hvale desire mislim da neću dugo razmišljati![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
imao sam priliku koristit x8 i jako je dobar mob, kao što ga svi hvale i ja ću isto, mene je osobno smetalo što je mali mob (ekran) pa internet stranice su manje, nebi me smetao mob veličine Galaxy S-a ili iphona samo da je veći ekran...
tolko od mene![]()
Kaj mislite, koji je bolji, SE X8 ili Samsung I5800?
Bookmarks