ma stari, na tebi bum sprobal reaktor!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne![]()
fala onak![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
idem čvrčke stiskat!![]()
Doso doma, jos malo pa ce roditeljski..a cemu se nadati?
U subotu sa frendom planiram u ZeGe, pravac tisak media po Tech Deck a onda lunjamo okolo
Navali na COD4! IIIIHAAAA!!!nema ćaleta do 11
![]()
One day, sky went blue...
Što se promijenilo na facebooku?
Meni isto izgleda.
Jedino što mi je neki dan došla na mail "notifikacija"- iako sam facebook mailove označio kao spam.
OT: Došao s vožnje, savršeno vrijeme.
Nije ni hladno ni vruće![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma ja sam ukljucio preview novog Facebook profila.
Jadno izgleda, sve mi je nekako pomjesano...izgubljen sam xD
OT: Igrali protiv 4. razreda nogomet..pomeli su nas..jbt 5-3 su nas ubili..
EDIT: Citam nesto o osnivacu WikiLeaksa, Julianu Assangeu.
Frajer je takav car, prakticki drzi cijeli svijet za muda...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 06-12-2010 u 23:18
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Novi facebook je prezakon, pet put je bolji![]()
Kad smo već kod tog fejsa: kako vidjeti koji ti je status aktivan? Tebi ili frendu... Recimo odeš na njegov profil i nigdje ne piše koji mu je status napisan...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a men' se lejtli svako malo, brijem da mozda cak svaku minutu fejs sam od sebe rifresa, i dok to radi, nemrem nis, nemrem skrolat po stranici, ma kompletni browser se smrzne za to vrijemejel se to jos kome dogadja?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Men' ne... 'Bemu miša![]()
Kako sam se scimao.
Čujem u školi da je eksplodirala cisterna na benziskoj u Sesvetama.
A, ja znam samo dvije- jednu na kraju moje ulice i drugu 5 minuta dalje...
Ali, ipak je bila ona na koju nisam ni mislio.
Ajde, barem nikom nije ništa (osim cisterni).
OT: Došao kući.
Definitivno idem u Rotterdam
Kako je zarazan Super Meat Boy
O(F)T: Može li itko na mobilsm- u otvoriti podforum GPS (u Android aplikacijama)? Ili onaj kod navigacija općenito?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Radim program iz tehnickog crtanja, slusam vatru, a kasnije ucit povijest za pismeni a neda mi se
Jos mi nije dosla Visa![]()
Proslo je tocno 2 god i 1 dan od kada sam se registrirao na forum
OT: Idem pogledati 6. (zadnju) epizodu 1. sezone The Walking Dead.
Ne svidaju mi se glasine kako bi 2. sezonu poceli emitirat u 9. mjesecu 2011. godine![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja jos crtam, a u medjuvremenu mi doso pin! Iihooo!!!![]()
došao iz teretane...
dobro dođe za ispucavanje energije...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Najeo se sarme
Planiram vožnju![]()
planiram kako ispucati negativnu energiju iz sebe...
jel ima tko da zna gdje bi se mogle kupiti one kutije za haljine, kakve viđamo u američkim filmovima?
(ne pitajte zašto)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Najeo se pečenih domaćih kobasica,pa sag sipam enormne količine tekućine u sebe...
Obišao sam pola Slvonije.
Osijek,Đakovo,Vinkovci,pa bio u Vukovaru i obišao spomen dom na Ovčari i sve povezano s našim žrtvama Domovinskog rata,upisao se u knjigu tamo....
Nepojmljivo je to kad netko tamo dođe s drugog kraja zemlje u kojem se od rata nista nije osjetilo i ostane zatečen količinom osjećaja koji prođu pred očima i srcem... Nemam riječi...
Baš sam naišao na jedan spomenik kojeg je jedan čovjek s Korčule prije par dana donio tamo. Da bar nešto odavde imam tamo.
Idem sad na cugu lagano...![]()
Bookmarks