S obzirom da 1/5 cijene otpada na sok, nije tako puno. 1 tost, 6 nuggetsa, pomfri, veliki sok i mozda jos neki tost..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
georgy, umirem na onu pjesmu o padežima
OT: Imam problem s osiguračima u stanu i ne nazirem mu rješenje![]()
Україна
došao doma s posla...
vani veselo...
ralica ni za lijeka...
ajde, još pada pa kao imaju izgovor...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kaj je ovo vani?! se meni cini il je sve okovano ledom?
strah me izac iz kuce O.O
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ozbiljno?!
jezusek..
a ceste? ne bih zeljela poginut u busu![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Uh, ovdje je na rubu da osvane sunce... Ako ne pljusne kiša![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kod mene još ni s od snijega
Ali je juče bila nezapamćena magla, prst pred nosom da ne vidiš![]()
Україна
Jezusek, a mi sutra moramo do Graza
OT: Laganini prema doma, pa do Malla u Konzum kupiti stvari za izlet![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Javi se vamo:
http://cafe.mobil.hr/threads/52345-s...l-napon-help!!
I ja kažem...
OT: Došo s posla. Sad je pravac garaža...
Mrzim dizanje ovak rano ujutro :S
Odo na FER pogledati kakav je![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kak je lijepo toplo u krevetu...
Moram se dignut jer bu krenula paljba da kaj još radim u krevetu.
Obozavam McDonalds zbog free WiFia![]()
došao s jednog joba, za sat vremena na drugi...
busy day...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pakujem prnje,ujutro je pokret na sjever. Bit cu u zagrebu kratko,i necu imat vremena za pivo s forumašima...![]()
aj hejt ju!!!!!!!
di i zasto ides da nemo's pol sata izdvojit? ha? bemu?
Ovako:
Sutra idem za Dubrovnik i imam let u 13:30. Dolazim u ZG i idem direkt na vlak za Vinkovce i tamo sam do petka/subote.
Ako nekim slučajem dođem u ZG u petak popodne onda imam petak navecer slobodno. Samnom je brat i idemo kod frenda od prošli put ili pak spavamo kod njegove cure ne znam ni ja gdje. U tom slučaju,odgovarao bi mi petak navečer. Subotu sam cijeli dan u ZG i imam dvije tetke za posjetit. jedna je u Novom Zagrebu a druga kod trga i nemam pojma koliko ce me to usporit i oduzest mi vremena. Tako da za mini-meet mogu mozda ostavit petak navecer. U nedjelju ujutro je let za Dubrovnik i povratak kući. Dakle?
OT: Bilo mi je bolje šutit...![]()
brojcek moba imas, jel tako? ti samo javi kad ti odgovara, a mi lokalci se brzo izorganiziramo.
well, valjda![]()
znam da su rav i ico vise manje uvijek za akciju.
e, ajmo mi na temu o okupljanju, moze?
Bookmarks