Gle,ja sam ti imao isti problem,samo sam spajao laptop na LG LCD Full HDTV 107cm
Meni kad sam upalio se prikazivala slika i na laptopu i na tv-u,a kada sam restartirao,na TV-u slika je poprimila veću rezoluciju,bila bolja i kvalitetnija,ali sam je morao centrirati (rubovi su mi bili crni na TV-u),ali display na laptopu nije radio,tj otisao je u stand by
E sad,za tvoje prvo pitanjeTo ovisi koliko je jaka grafička.Ja sam na laptopu imao ATI X1600 Mobility i slika mi je bila tako muljava i na displayu i na TV-uDa li postoji neki nacin da nezavisno u ATI CCC namjestim rezolucije pa kad prebacim sa jednog displeja na drugi da oba rade na idealnim rezolucijama.
Kada sam restartirao,slika mi je otisla samo na TV i bila je puno bolja (boje,kontrast)
A recimo,na ovom sad kompu na kojem imam ATI Radeon XFX HD 4890 i probao sam spojiti,boja je kvalitetna i na monitoru i na TV-u,tako da ti ovisi o jacini graficke,a tvoja je dosta jaka pretpostavljam,pa bi mogla vritit oboje istovremeno sa dobrom bojom i kontrastom.
A ti pitas za rezolucije samo na TV-u.Da,njih možeš manualno namjestiti,odi u ATI CCC,namjesti da ti je TV jedini input i restartiaj.To bi trebalo biti to.Trebao bi se vratiti na svoju naturalnu rezoluciju.
I da,ne bi trebalo smetati TV-u. A niti grafičkoj kartici. To ti je kao da spajas drugi monitor na graficku (nista se nece pokidat).
Nadam se da sam pomogao.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks