Ček, pa jel možda imaš u samom flashu market i gmail? Ajd ako neće ovako, probaj staviti open recovery od GOT-a. i sa njim dići te HDPI aplikacije od googlea.
Nemam. Imam instalaciju za launcher pro al nije instaliran... najbolje da prebacim na komp sve sta mi treba i formatiram karticu. Edit: ima na njoj launcher_pro backup... sad cu formatirat pa cemo vidjeti....... Nope...ne radi... Bootloader 90.78 Err:A5,69,4E,00,23 Battery OK OK to Program Connect USB Data Cable. To mi dođe i ništa ne mogu... čini se da je moj mob počeo mrziti Google
![]()
Zadnji uredio n3n0 : 02-12-2010 u 18:32
Ček, pa jel možda imaš u samom flashu market i gmail? Ajd ako neće ovako, probaj staviti open recovery od GOT-a. i sa njim dići te HDPI aplikacije od googlea.
Ma meni je i ovako sve super, jedino mi market fali, gmail se moze skinut i ovako?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Može se skinuti, ali bez marketa ti android nema smisla, po menikažem ti što da napraviš, ja sam išao preko got-ovog update-at i radilo mi je. nakon toga sam digao ovaj 3.3 OR i fercera mi kako se spada.
A dobro onda, probat cu tako... nego zasto ti je cyan or bolji od got or-a, meni or treba samo za backup i updateanje, ima li razlike u performansama ili ti je cyan or samo ljepsi xD?
Stavio sam CM6 uputama koje je dao GoGs, sve radi ali nemam market, kad stavim onaj update iz posta #41 baca me u bootloader...
Opet sam stavio update za milestone iz GoGsovih uputa i nema marketa ni gmaila opet.
Kako da ih postavim opet?
I opet su mi je tastatura qwerty a ne qwertz a preobratio sam ju u OC -.-
Zadnji uredio lujo_zgb : 02-12-2010 u 23:26
Haha i mene baca u bootloader, koma... gogs mi je rekao da probam preko GOT recoverya umjesto cyanogenovog, da bi sve trebalo bit ok...ja cu sutra probat...
bed mi je sad jer nemrem se sinkronizirat s gmailom pa nemam niti jedan broj :S ne kanim ih ručno upisivat xD
update, neda mi uć u open recovery![]()
Kažem, čini se da nešto taj Open recovery ne fercera najbolje. Stavite GOT-ov recovery, pa onda napravite instalaciju marketa, gmaila i svih ostalih googleovih aplikacija.
Što se tiče ovog pitanja zašto ga imam... Na GOT-ovom mi nije radilo google voice search i dialer, a pošto sam dosta u autu, to je jako dobra stvarčica. Inače, brži je od standardnog oficijalnog, sa raznoraznim fixevima radi dosta brže, produžili su malo vijek baterije... Nađe se tu dosta sitnica zbog kojeg sam ga stavio...
Recimo, konstantni autofocus kod videosnimanja je fora stvarčica![]()
našao sam rješenje za gmail i ostale googleove apps (uključujući market) http://wiki.cyanogenmod.com/index.ph...on#Google_Apps
stavit u OC gdje je i CM6 i samo updateat preko OC
još samo preostaje sredit qwertz i ja sretan
mob leti i stvarno se osjeti razlika.
Zadnji uredio lujo_zgb : 03-12-2010 u 00:47
sorry, nisam tako shvatio. čitao sam step-by-step sve.
još uvijek nisam riješio qwerty problem i primjetio sam da kad stisnem enter u smsima da ih samo pošalje...ima li rješenje za to? tražim po xda i po CM stranici ali ne mogu nać
Ja sam sve napravio kako pise, preko open recovery stavio cm6 pa nandroid backup(da mogu restorat ako me u bootloader baci) i applya taj google apps update i nece... lujo ocito zeli zamjeniti Y i Z na fizickoj tipkovnici?? sad cu got recovery probat. P.S. dva pitanja: 1)Kako overclockat u cyanogenu? na stock romu to je bilo jednostavno, milestone overclock i deri2)Kako izgasiti vibraciju pri gašenju uređaja xD to me nervira uvijek se us***m haha
![]()
Zadnji uredio n3n0 : 03-12-2010 u 14:17
Kad ti mob nije u vibracijskom modu, onda neće vibrirati. A što se tiče clockanja... u open recoveryu odabereš clock i vsel, a clockaš kako si i clockao. tj podešavaš clock rate.
koji OR imaš trenutno?
Otiđem u OC i stisnem settings -> keyboard settings -> qwertz
Kaže da je promjenio u qwertz ali i dalje je na hardwareskom gumbu Z Y...probao sam sve opcije stisnut i dalje izbacuje qwerty... čak neće ni azerty stavit
A šta se tiče poruka, danas sam pisao sms i oću novi red putem entera i on meni odma pošalje taj sms :S znači ENTER=SEND
probao sam s GOT OC namjestit qwertz, ali on mi je onemogućio tastaturu skroz, kao da je nema, stišćem a ona mrtva, sad sam vratio preko nandroida backup na čisti 2.2.1 pa ću probat prvo namjestit qwertz pa onda updateat na cm6
update:
namjestim qwertz prije stavljanja CM6 i radi kao qwertz, stavim CM6 i vrati se na qwerty :S
ako ponovno odem u OR i stavim qwertz, onemogući mi korištenje tasture opet. kao da ne postoji
Zadnji uredio lujo_zgb : 03-12-2010 u 18:20
ma nije stvar u navici, pogledajte u opcijama Language and and keyboard settings. stavite tamo hrvatski jezik. igrajte se sa jezicima, nešto mora biti. ja sam digao gore CM, imam qwerty tipkovnicu i normalno mi radi.
GoGs u recoveryu sam usa u menu overclock i stavio 750 itd al nevidim za podesavanje vsela...di je?
Koji Open recovery? navedite takve stvari da znam na kojem ste, jer je potpuno različito. ako je u cyanu, namjesti samo overclock na 900 ili na 1100, ne moraš podešavati vsel. već je najbolji vsel namješten kad okineš clock. digni slobodno na 900, radit će ti super, ja ga držim stalno tako.
Bookmarks