Zanimljivo.,10kn 3120poruka jbt ovo je predobro
Od 1.12.2010. simpa korisnici koji imaju uključenu opciju ''poruke'' osim onih 120, dobivaju još 3000 dodatnih (promitivnih) poruka, tko se puno dopisuje to je super
*opcija kreće tjedno na obnovi opcije ''poruke'' tako da neće svi odmah danas moći koristiti to, moraju čekati da se automatski ponovno aktivira opcija. Meni se sinoć aktivirano pa sam već danas mogao početi sa korištenjem...
-to je tjedna opcija, naplaćuje se 10kn, ukupno 3120 poruka, na kraju ispadne da je jedna poruka 0.003 lipe, fenomenalno
-evo za one nevjerne...
-ne znam samo tko će u tjedan dana potrošit' i 25% od toga, al' ajd'... sad će bit slomljenih touch display-a i popucanih tipaka :-)
Zanimljivo.,10kn 3120poruka jbt ovo je predobro
-ni ja ne mogu vjerovati, al neka, ionak' nas gule redovito. To su nam trebali dati još prije mnogo godina, al ovo sad je pretpostavljam zbog onih kvarova na mreži nedavno.
-malo detalja: onih 120 su MMS poruke, a 3000 su SMS ! -ali ionako mislim da u tjedan dana nitko neće poslat preko 120 MMS-ova, jer preko toga bi se naplaćivalo po ''cjeniku'', a sad udri i deri po porukama![]()
3000 nije Neograničen ali za t-mobila dobro.
Sve mreze?
Za uvijek?
-piše ''promo'' poruke, mislim da je to onda samo do nove godine... ne sve mreže, to nisam nigdje napisao, očito samo unutar T-Mobile mreže...
Istina, mjenjam mrežu čim završi ta akcija sa 3120 besplatnih poruka...
Jbt, lose a za istu cijenu dobis kolko puta vise.
Svi sad pljuju operatere. Najbolje je bilo kad je bio sam vip i t-com s cijenom poziva preko tri kn prema drugoj mreži. Sve je bilo ok tad
Jednostavno je neprihvatljivo da u današnje vrijeme daju poruke samo unutar mreže... Tu ih vip i tele2 gaze jer oni daju prema svima...
Bookmarks