Obadva i razliku između njih![]()
hahaha
Daj mi reci kak to obračunavaju? Jel platiš obadva paketa
Obadva i razliku između njih![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
I kaj, onda te ispadne jeftinije još haha
Daj ozbiljno sad
Bio sam na paketu od 15GB a u trenu kad sam prešao na flat imao sam nekih 18 cca. Prebacio sam se na flat,i sad moram platit za ovaj mjesec tih 15+3 GB i nastavljam s flatom normalno. Pošto se na flatu ne probija nikakav paket,svejedno je kad je krenuo...
Neko me sa cikom u tramvaju opekao...
Sad imam fini plik...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
da ga je netko uljudno zamolio da je odmah ugasi, napravio bi to...
ako ne uljudno, nastavio bi pušiti na stanici...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Danas imali predavanje o spolno prenosivim bolestima... Jos imam onu crvenu trakicu zaljepljenu na majci
Skidam besplatni Driver od gamelofta, svaki dan do bozica je jedna igra od gamelofta besplatna![]()
One day, sky went blue...
Čekam 18 sati da si odredim život![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja čekam do 31.1.
Imam tek 2-3 faksa/veleučilišta, moram ih naći još![]()
Eh, oni i njihov velebni sustav...
Prijave nisu ni počele- a već je pao
Pa, ne moraš ih imati 10...
odoh u kino...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem baš probat ovu Domaćicu White...![]()
Uzivaj! Ja probao kod frendice jednom, zanimljivo... Bijela cokolada sa daskom cimeta.![]()
Ovo ce bit duga noc...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Poslali mi PIN, polako postajem student
U profilu trebam upisati imena majke i oca u genitivu
Pa, to je već test pri samoj prijavi![]()
Sjeća li se neko ovoga? http://www.addictinggames.com/helicopter.html
Mi smo ovo u srednjoj non-stop igrali na informaticiDok se prof. ne naljuti i isključi internet
![]()
Україна
Bookmarks