Ajme, pa o tome se vec raspravljalo u barem jedno 10 drugih tema.
Malo pretrazivanja ne bi skodilo.
A i malo logike ne bi skodilo - gubi se garancija ako ga rootas i OSTAVIS takvog.
Ako se Android roota ili se u njega stavi fastboot firmware, može li se ako što krene po lošem flashati sa tvorničkim flashom i vratiti u "normalno" stanje. To pitam iz razloga jer se u temi od LG 540 spominjalo to da se rootanjem gubi garancija, dakle to bi bio kao neki nepovratni proces. Sa druge strane jasno je naznačeno da se uređaj može i unrootati, pa sam malo zbunjen![]()
Camera Obscura - the best camera ever :)
Ajme, pa o tome se vec raspravljalo u barem jedno 10 drugih tema.
Malo pretrazivanja ne bi skodilo.
A i malo logike ne bi skodilo - gubi se garancija ako ga rootas i OSTAVIS takvog.
Rootanjem se ne gubi garancija kolko ja znam jer kao sto si sam primjetio mob mozes bez problema unrootati. Moze se flashati preko KDZ updatera ukoliko ne prodje prethodni flash kako spada i to preko "emergency mode" kojim ulazis sa kombinacijom tipki volume down+power button, kad udjes u emergency mode potrebno je disable-ati "lge android usb modem" pod "device manager" i reflashati sa KDZom.
Hvala na odgovorima: dakle ako ga ne rootam nego samo stavim flash za recimo fastboot, mogu ga vratiti nazad. Pročitao sam ( a to i sam prmjetio) da sam nakon upgradea na 2.1 ima oko 60 MB free memorije i mobil je bio vrlo brz. No danas, nakon instalacije programa i 2 dana neprekidnog rada mobil je vidno usporio, a memorije imam oko 30 MB. Ne znam hoće li se to sa rootanjem promijeniti, ali bi deinstalirao hrpu onih stvari koje dolaze sa tvorničkim flashom. Valjda bi to trebalo povećati količinu memorije koja je slobodna. A pročitao sam da ako se programi prebace na karticu se ne gubi ništa na brzini, ali i opet "valjda" bi imao više slobodne memorije i veću brzinu rada mobila.
Camera Obscura - the best camera ever :)
Bookmarks