isplati ga se kupiti
gledam malo tržište mobitela, i malo uspoređujem, i gledam galaxy, brijem ga kupit, preporuka...? kakva su vaša iskustva...jel ga se isplati kupit?
isplati ga se kupiti
NOKIA JE ZAKON
Jel ima neka mogućnost da napravim totalni tvornički reset, znači da sve bude original kako je bilo prvog dana kad je kupljen? Trenutno ima na njemu voodoo lagfix kojeg sam dobio s mobitelom a to ništa nisam uspio shvatit kako maknut...
Settings-privacy-Factory data reset
za početak pročitaj ovo: http://forums.whirlpool.net.au/archive/1571746
mislim da je jedini način da makneš voodoo (kompletno) da reflashaš mob sa stock firmwareom.
možda da kažeš zašto ga želiš maknut bi bilo lakše odrediti daljnje korake?
Htio bi update firmware na 2.2, a nedopušta mi kies bez toga. Kaže da postoji nadogradnja pa da nije moguća...
Kreiraj onaj folder "disable lagfix" pa probaj ponovo (sve ti piše kako na gornjem linku).
OK, kako si ti napravio? Ja koristim VIP, poslao sam upit, ali zanima me da li koristiš neku posebnu aplikaciju ili si morao zatražiti uključenje neke opd usluga, ako da, koliko te to košta? Da li je moguće prikazati i potrušnju minuta, odnosno preostale minute u paketu, kao i broj preostalih poruka ili možda trenutnio informativni račun. Znam da se to može rješiti smsom na broj servisne sliužbe,ali ovo mi zvuči kao zanimljiv widget....
Unaprijed hvala
Pozdrav ekipa...imam jedan problem s Zamzungom....nece na net preko gsm mreze nikako...slali mi ovi iz vipa vec par puta postavke i nikako da se spoji. Ima netko ideju.
evo i postavke trenutne
access point settings
apn - data.vip.hr
proxy 212.091.099.091
port 80 80
username 38591
pass 38591
server - not set
mmsc -not set
mms proxy not set
mcc - 219
mnc -10
autehencation type - pap
apn type - internet
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
APN ti je pogrešan, mora biti: gprs0.vipnet.hr
ovaj tvoj je za podatkovne SIM kartice.
Pa ****** misha kako onda ovi glupani iz vip-a skroz salju taj apn?!
Nego da mi se nece promet dodatno naplacivati preko tog APN-a? Mislim ono imam ukljuceno 200mb, hoce li preko tog apn-a koristiti tih 200mb ili ce odmah ici na naplatu svi mb kao da nemam ukljucenih ovih 200mb?
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Ja uredno surfam preko data.vip.hr APN-a.
A kakva je kvaliteta vanjskog zvučnika? Kako zvuče zvona i mp3ce? Mogu ga dobiti za jako male pare i nekako mi se čini najbolji izbor, jer tražim multimedijalni mob, a N8 otpada zbog Symbiana, a Desire HD zbog kvalitete fotoaparata i zvuka.
Imam ga dva dana i mobitel je fantazija, mogu dati sve pohvale za ekran, kretanje kroz izbornik, kameru itd. No postoji jedan problem, za kojeg nisam siguran je li se do sada spominjao.
Naime, kad se mobitel stavi na punjač (na struju, USB nisam još provao), totalno se zamrzne i počme zastajkivat. Lagovi su ogromni, dok se otključa treba 10 puta povlačiti prstom... Vidim po forumima (NPR. OVDJE) da se ljudi na veliko sa tim susreću, al rješenja još uvijek nema. Kakava su vaša iskustva???
P.S: Preko USB punjača je sve u redu... Navodno je napon strujong punjača problem. Kako je to moguće, pa jesu oni isprobali ove mobitele prije puštanja u prodaju???
Zadnji uredio lujito : 24-12-2010 u 12:37
FORD FOCUS RS500
I like it!
Čudno...izgleda da je jedina solucija probati s drugim punjačem? Ja nemam takav problem, ali vidim da drugi imaju...
imao malo duze mob..
dakle jedan od naj androida i def naj ekran koji sam vidio na mobu,odlicna kamera/fotke po danu...
fino lezi u ruci,baterija uz malo jace koristenje potraje bez problema cijeli dan,sto je u redu...
mob je brz i sve to..ali ipak nije tako fluidan i lag postoji s vremena na vrijeme..npr.fejs aplikaciju nije moguce normlano skrolat,bez laga..(usporedujem sa ios)..+ne dao bog da radi par aplikacija u pozadini,onda mob ide u zid![]()
steta sta nema bljeskalicu:/ jer je fakat kamera zavidne kvalitete za 5mpx..
izrada bi mogla biti bolja,malo da su premium amterijala ubacili,ali ne zalim se previse,jer ipak fino lezi u ruci..
+jos jednom,fenomenalan ekran
nadam se da ce nasljednik biti jos bolji
Probao sam ga i ja na par sati, software me nije nešto posebno oduševio jer mi je to drugi-treći Android koji sam imao u rukama, ali dosta dobro radi. Kao što kaže Smogovac, zašteka tu i tamo na nekim stvarima. Meni osobno najviše smeta što je kvaliteta izrade slaba i što kamera nema nikakav flash. Ovaj primjerak je imao masku s par cvrčaka što je prava šteta za tako skup uređaj. Općenito mi je kvaliteta izrade na razini Nokijine N serije, previše je plastičan i ne daje nikakav dojam luksuza. Kad to poprave i ubace još koji feature, bit će to prava igračka.
slazem se i meni je kvrcao,a novi bio..doljni dio maskice..
Froyo + root + OCLF = Najbrži Android ikad. S ovom kombinacijom Galaxy S postaje, malo je reći - zvijer. Samo napomena da je u svakom trenutnu moguće napravit un-root i deinstalirati lagfix radi eventualne nadogradnje softvera ili ostvarivanja garancije.
znaci mile ako se ruta i sve to..moze se opet un-root i ostvariva je garancija?
jer osim laga ,mob mi je odlican,stvarno,naj samsung ikad,mozda i andorid..da toga nije bilo,ostavio bi si ga svakako..
Generalno da, ali rizik postoji. Ja sam svog roorao, un-rootao i opet rootao bez problema. Što se Lagfixa tiče to ne bi trebalo utjecati na garanciju.
E sad, postoji izvjesna mogućnost da ga recimo prilikom ovih operacija s*ebeš (brick your phone) i da ga moraš nositi na servis. Pitanje je hoće li ti baš u tom slučaju priznati garanciju.
Mislim da Woodoo lagfix radi i na ne-rootanima, samo što još ne postoji jednostavna implementacija za Android 2.2. Treba ga flashat preko Odina, što je živa zajebancija, a i riskantno je. Ako ćeš ga pak rootati, najjednostavnije je s aplikacijom z4root i jednostavni OCLF lagfix
Je li mi netko može dat nekakav kontakt u Samsungu gdje bi mogao poslat upit o ovom problemu. Na Samsung Croatia nemaju za kontakt mail, već telefon za pronalaženje najbližeg servisa i adresu. Zvuči nevjerojatno, ali je istina. Ako netko zna globalni mail za kontakt, bit ću zahvalan!
FORD FOCUS RS500
I like it!
E ovako zanima me zasto kad maknem neku aplikaciju najcesce ostane neki fajlovi i folder. Jel ima neki uninstaler da to sve makne kad micem alikaciju. ono strasno me to zivcira, i dali ima neka aplikacija zapravit foldere za sortirat aplikacje. Imama one koje su kao sorkat i opet su sve aplikacije i dalje razbacane u telefonu.
Ja imam htc desire, a šogi gleda i9000 pa me zanima da li je instalacija aplikacija ista kao i kod htc-a.
U pravilu mislim na apk aplikacije skinute sa razno raznih foruma ( da ne kažem kr...ne aplikacije).
I kakva je situacija sa instaliranjem aplikacija što se tiće memorije jer desire ima problem asa instaliranjem na sd card(osim ako nije rootan)
motorola user
Bookmarks