A da probas nac na siteovima(forumima, torentima)?
Nadji izvorni naziv i traži. Dolje u Internet podforumu imaš sticky temu s stranicama. Tak ces odmah nac sve epizode
Pozdrav... ovdje u stanu nemamo televiziju a još manje digitalni resiver, velika nam je želja pogledati tu seriju... ako je neko budan u 22:30 i prima dobar signal na RTL-u molio bih vas da snimi novu seriju "heroji među nama" (radi se o vatrogascima) i uploada preko rapidshare-a ili nekog drugog i okači link ovdje!
Nadam se da to neće biti problem, plaćam pivo! Najljepša hvala!
A da probas nac na siteovima(forumima, torentima)?
Nadji izvorni naziv i traži. Dolje u Internet podforumu imaš sticky temu s stranicama. Tak ces odmah nac sve epizode
Radi se o domaćoj produkciji, pilot epizoda se emitira večeras tako da još ništa nema online.
http://www.rtl.hr/heroji-medu-nama-video-10590
Evo, budem ja snimio pa ti sutra popodne uploadam![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Žao mi je, ali nisam snimio.
Namjestio sam da snima od pola 11 (tu si napisao i piše tako u programu), ali sam vidio da je počela emisija u pola 10.
Naravno, kad sam stigao doma je već bilo prekasno.
Ako nećeš moći sam pogledati- budem ti snimio u subotu (repriza bi trebala biti u 19 sati).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo uploadano.
link sam ti poslao na PM
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 01-12-2010 u 19:42
dobar grah daleko se čuje
@georgy - nije bed stari!! sve je ok, kao da jesiimaš pivo od mene
@KaKaV NeReD - najljepša hvala, upravo sam stavio da mi se skida serija, baš me zanima, imaš i ti pivo od mene xD![]()
Opet će brzo utorak a mi nemamo TV kod kućeako se nekome da, da opet snimi emisiju bio bih jako zahvalan!
Bookmarks