HAHAHAHAHA cione, mislim stvarno.. XD pa mogao si barem kupit kartu
Maloprije spalio jedne konfete, ko bi reko da ih tolko ima u jednoj tubi![]()
Ajme kakav šou u tramvaju.
Usao je kontrolor i ide pregledavat karte, dode do mene a ja stojim pored vrata sa slusalicama u usima i ignoriram ga jer nisam imao kartu, i tam je nekaj brbljo pa je odustao. I dode do neke zenske koja nije imala kartu i poceli su se svadat, ovaj ju trazi osobnu a oja njemu baci na pod i kaze 'evo ti ju i pojedi si ju glupane', a cijeli ih je tramvaj gledao![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
HAHAHAHAHA cione, mislim stvarno.. XD pa mogao si barem kupit kartu
Maloprije spalio jedne konfete, ko bi reko da ih tolko ima u jednoj tubi![]()
One day, sky went blue...
Kako nemaš kartu...
Imaš besplatan pokaz i onda ga još ne nosiš...
Jučer je na prijateljicu tip skoro povraćao u autobusu
Čujem nešto kao kašalj, a ona se brzo miče od tipa... Gledam što je bilo i vidim neke ostatke hrane (poluprobavljene) po tipu![]()
Ali, jednostavno ih je tip vratio, malo prožvakao i svi sretni. A nas nije ni ponudio...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma nisam ove godine izvadio pokaz, necu im ostavit ni lipe jer su bezobrazni. A imam jos onaj stari pokaz od prosle godine, pa ko da ce on ic gledat do kada vrijedi.
EDIT: Vracam se doma tramvajem i naletim na istog kontrolora, on mi samo namigne prode pored mene, a ja se vec pomirio da ce mi sad kaznu napisat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
30 kuna za cijelu godinu vožnje po autobusima, vlakovima i tramvajima... Bezobrazni?
Znaš li koliko inače košta godišnji pokaz za HŽ + ZET?
Ići će gledati ako dođe kontrolor sa onim "kompjuterčićem" koji čita nove pokaze.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gudmorning
došo k sebi....treba iti počistiti klijet...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma neda mi ti se objasnjavat, jer ima previse toga. Pogledaj samo cijene ako nemas pokaz, pretjerali su. A takoder da napomenem da su kao osobe bezobrazni, znalo mi se 100 puta dogadat da tramvaj stoji na stanci i ne zeli otvoriti vrata iako ti kucas vozacu i pritisces gumbic za otvaranje...
Tako da nisu ni lipe zasluzilo..
Nope, ne vozim se HZom tako da neznam, a i ne interesira me previse.
Ne želiš kupit pokaz i onda se žališ tu kak te kontrolori love? haha
Inače, pogledat će ti do kad ti vrijedi, odnosno jel istekla.
A, jeftinije ti je godisnje platit sve te kazne nego izvadit pokaz, jelda?
One day, sky went blue...
nema me par dana i vi se raspojasali...
nisam mrtav, živ sam i zdrav...
(vjerojatno se neki već poveselili)
kakvo plaćanje kazni?
ne može te tražiti osobnu jer nije ovlašten za to...
a bez osobne nema kazne...
chillam, maloprije se probudio...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
brljo, a jesi ti siguran u to? da ne smije traziti osobnu?
meni se ne da guglati clanke i zakone, al me's cini da inspektori (raznoorazni, pa tako i zetovi) imaju pravo legitimirati.
po toj logici, da nitko osim murije nema pravo traziti osobnu na uvid, ne bismo je trebali davati nit u banci nit igdje![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Igram Rekvizit na Fejsu. Je*eno![]()
provjereno u praksi...
pisao sam o tome nekoliko stranica prije...
dakle, zaustavio nas je kondukter u tramvaju...
tražio osobne, mi smo rekli da silazimo, da nemamo karte...
rekao je da to niej njegov problem...
izašli smo kod cibone...
i on za nama...
dečki, osobne...
ja sam mu rekao da me osobnu može tražiti samo službena osoba uz pokazivanje značke, znači samo policijski službenik...
odmah je promijenio ton, postao bahat, i pitao znači tako ćemo se igrati?
i uzeo mobitel da nazove policiju...
samo sam mu lijepo rekao da mi objasni kako me misli zadržati do dolaska policije...
nagrađen njegovom zbunjenom facom ja i frend smo odšetali dalje...
pa ne smiju te tražiti, to je istina, ali ti bez toga nećeš obaviti nikakvu uslugu...
a i oni se obavezuju prema tebi da podatke neće davati nikome, tako da si s te strane sigurna...
i kondukteri nisu inspektori, nego samo zetova služba za kontrolu...
evo luna...
10. Smije li kontrolor u tramvaju tražiti osobu bez vozne karte osobnu iskaznicu?
Člankom 31. stavkom 1. Odluke o javnom gradskom prijevozu putnika (Službeni glasnik br. 11/95) propisano je da putnik za vrijeme vožnje mora imati ispravnu voznu kartu, koju je na zahtjev ovlaštene osobe prijevoznika (kontrolora) dužan predočiti radi kontrole.
Ako putnik na zahtjev kontrolora ne predoči voznu kartu radi kontrole, čini prekršaja za koji se prema članku 57. stavku 1. točke 1. navedene Odluke može izreći novčana kazna od 150,00 do 500,00 kuna za fizičke osobe.
Nadalje, temeljem članka 54. Odluke, prijevoznik je tarifom odredio da će putniku koji je zatečen u vozilu ZET-a bez putne karte ili posjeduje neispravnu putnu kartu, na mjestu događaja ili u roku od osam dana naplatiti dodatnu kartu u iznosu od 150,00 kuna, a nakon osam dana ili po opomeni 200,00 kuna.
S tim u vezi, postoji opravdan razlog da kontrolor od osobe koja ne posjeduje voznu kartu zatraži osobne podatke, kako bi se prema njoj poduzele propisane mjere.
Jednako tako, ukoliko nije u mogućnosti utvrditi osobne podatke putnika bez vozne karte, kontrolor ima opravdani razlog, propisan člankom 25. stavkom 1. točkom 10. i stavkom 2. Zakona o policiji (NN br. 129/00), zatražiti od policijskog službenika da provjeri identitet osobe koja ne posjeduje voznu kartu.
smije te tražiti, ali ako ti odbiješ dati, ne može ništa učiniti dok ne dođe policijski službenik...
a do dolaska te ne smije nikako zadržati, jer je to odmah upotreba fizičke sile i sredstava prislie na koje on nema pravo...![]()
Zadnji uredio georgy : 28-11-2010 u 16:35
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja kad sam se muvao po ZG-u imao sam spremnu SMS poruku u mobu (ne znam sad tocno kojeg sadrzaja) i spreman prst na tipki "pošalji" u džepu na mobu. Pa ti sad napadaj kolko oćeš reko bi Aleksa iz "Kako je počeo rat na mom otoku"
Tako sam se 5 dana šuljao po trajvanima u metropoli i svi su dugo i sretno živjeli a ja niti jednu poruku nisam imao potrebe poslati.
OT: Sinoć se zapio i dobro zabavio na koncertu Zabranjenog pušenja,zaspao u pola 5 i ustao u pola 3,nekoliko kava i vjerojatno cu sad opet u krevet jer mi nije bas dobro...![]()
Jel ovi debili u Areni imaju pravo nabiti cijenu cedeviti 17kn, ako u ducanima kosta 7-8kn? I isto tako sa kokicama, prodaju kokice koje su jos manje od cinestarovih malih za 20 kn... mislik fakat..
Jos 10 min i doma..
pa to je arena kuišono, kaj si ti mislil?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Čekam još 2 sata da mi se skine Left 4 Dead 2.
Na forumu mi tip poklonio igru. Ne mogu vjerovati da ima tako dobrih ljudi
Igra li tko od vas?
već je netko pitao to, pa sam objašnjavao...
to radi firma za koju radim, nema arene veze sa šankovima...
arena ima veze s cijenom najma, koji nikako nije mali...
uz najam, tu imaš troškove ljudi, logistike, ima jako puno troškova...
a i ajmo reći to gledaš s malo "krive" strane...
gledaj taj svaki šank kao kafić...
u kafiću je cedevita od 10-15 kuna, 0,25, ona mala vrećica...
ovo je 0,33...
kokice su isto ispričana priča, ali ne držimo ih mi, pa opet drugi stavlja svoju cijenu...
ne branim firmu jer radim za nju, samo ti hoću pokazati da svaka priča ima dvije strane i da za svako zašto postoji odgovor...
OT:
slickovi i kiša, hell yeah...
![]()
fulao si poantu...
ne gledaš po cijeni u dućanu, nego po cijeni u kafićima...
iste cijene su svugdje, na medveščaku je nešto sitno jeftinije, maksimir je ista cijena, cibona, pa se nitko ne buni...
a ne daju da se unosi voda i to jer nije kupljena tamo...
opet duga priča...![]()
Bookmarks