Čeka me večera za 5. Gljive na 4 načina kod frendice...![]()
Nisam imao zadnji sat
Planiram vožnju, skidam pjesmice...
EDIT: Došao s vožnje. Kraća ruta nego inače, trebao sam ponijeti duge rukavice...![]()
Zadnji uredio georgy : 25-11-2010 u 23:09
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Gledao zanimljivu predstavu u pozorištu![]()
Україна
Mucim se sa spaghetti & marshmallonsom.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Danas Radionicke vjezbe... Neznam kak cu do skole, magla gusta ko... Ko nekaj gusto![]()
One day, sky went blue...
Jedino sam imao tehnicki u osnovnoj, tak da mi je to slabija strana
EDIT: Prolazim pored parkinga di su taksisti i nemogu doci sebi. Jedan taksist u autu se igra sa Galaxy Tabom, drugi vrti po 10-20 novcanica od 100 i 200 kn i mislim si, pa jbt od kud njima tolke pare, nista ne rade po cijele dane...
psoceo je padat snjeg
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Taman se mislio danas voziti- ali ova bljuzga je bezveze...
U školi bilo dosadno pa smo razvijali neke teorije i smišljali izume
Jedan od njih je kalkulator koji može dijeliti s nulom- neću pisati detalje jer razmišljamo o patentu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Al opet, od kud njima te pare za te hi-tech gadgete...
Gledam Hitoramu![]()
Україна
Pocinje noc halanja CoD Black Ops multiplayera!
Uz ovu pjesmu![]()
Faking insmomnia a sutra ujutro u školu. Da, znam, subota je. Fak.
Ajde pa ne pada snijeg.![]()
Padao snijeg i rastopio se.. Ja bi nekoga nasopao :devil: hehehe
Radio pire krumpir i pošpricao pola kuhinje...
Ali je fin![]()
Razmisljam dali su njoki koji su preko noci ostali vani, a ne u frizideru, jos jestivi![]()
Vani je bilo skoro pa hladnije nego u frižideru. Jedino ak misliš vani kao izvan frižidera![]()
Uspješno prevezao 30 jaja biciklom.
Lopovi samo imaju vrećice za 50 lipa...
30/30 preživjelo
Da nisam ponio lanac za bicikl- bilo bi negdje 25- 26/30
Prolazeći kraj Badela, napokon sam se sjetio na što me podsjeća smrad!
Na kvasac (dok je još u kocki).
Još jedna životna misterija otkrivena![]()
Nikog nema doma, nekaj mutim sa AmpliTube-om... Za sada imam neke cudne krestave zvukone![]()
Bookmarks