Desire je kilometrima ispred X8. tako da znas da desire sigurno vrijedi tih 2300kn.
No mozda tebi ne trebaju sve njegove funkcije,mozda ti je dovoljan i X8,a mozda i nije ali ti treba 1500kn. na tebi je da odlucis![]()
Desire je kilometrima ispred X8. tako da znas da desire sigurno vrijedi tih 2300kn.
No mozda tebi ne trebaju sve njegove funkcije,mozda ti je dovoljan i X8,a mozda i nije ali ti treba 1500kn. na tebi je da odlucis![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Gotovo...Desire je kod kuće i trenutno spava) Naime, već sam mu ispraznio bateriju i sada će ostati ugašen na punjaču do jutra kako bi se baterija ljepše razvijala.
Kada sam upalio mobitel, na vrhu (blizu indikatora o tanju baterije) mi je bila upaljena indikacija da je upaljen 3G. Ako mi je upaljen 3G, dali onda trošim novce?
Također mi je prilikom paljenja prepoznao lokaciju i postavio vremensku prognozu. Na koji način se radi refresh vremenske prognoze?
Da, to znači da je mobilna veza aktivna. Drži power tipku malo duže i pojavit će ti se izbornik. Zadnja stavka će biti za isključivanje mobilne mreže.
Vremenska prognoza se refresa sama svakih 3 sata, no možeš promijeniti taj interval ili sam refreshati. Samo pritisni na vremensku prognozu i otvorit će ti se Weather aplikacija. Refresh tipka ti je dolje lijevo, a ako pritisneš menu moći ćeš promijeniti interval.
Putem čega on radi refresh ako mu nedam da se spoji na internet i ako su mi pogašeni i 3G i sve ostalo?
Kao sto su drugi rekli, Desire i X8 se ne nalaze u istoj kategoriji smarphonova..
Moj glas ide Desireu.
Osobno imam oba navedena mobitela i mogu rec da je X8 dovoljan za neke ne toliko zahtjevne korisnike.
Pri malo jacim koristenju pocinje lagat i rusit se (reboot) tako da neznam kako bi reagirao kada ga koristis za navigaciju.
Desire ima 3,7" ekran sto je po meni dovoljno za tvoje potrebe..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ekran je ajme
Malo mi je zbunjujuće sljedeće:
-imenik - preko središnje touch tipke na home screenu idem u imenik i tu mi se na vrhu pojavljuje lista upućenih/primljenih/propuštenih poziva a tek onda kreće popis kontakata
-jezik - u telefonu nemam ni hrvatski ni njemački ni talijanski jezik. Kada otvorim u postavkama "languages" na vrhu liste piše "regional" i tu su navedeni češki, ruski, mađarski... Neznam kako doći do nekog od "glavnih" jezika ili još bolje hrvatskog?
-poruke - budući da mi je postavljeni jezik engleski, dok pišem poruke telefon ne prepoznaje naše riječi kao npr. "riječ" pa stalno snimam riječi prilikom pisanja da bi u budućnosti to sve išlo brže
Yep, tak je to na Sense Froyu.
Meni je puno bolji vanilla ROM, imas detaljnije u HTC-ovom Android podforumu [HTC Desire Custom ROMovi]...
Ma kako nema njemacki? Meni je mobitel na njemackom..
Pise ti recimo Ruski i onda imas English, German itd ali u zagredi.
Pa logicno, cim nema hrv. nema niti hrv. prediction tj. ispravljanje..
Ima jedan custom ROM sa hrvatskim jezikom.. A swype ti ima hrvatski jezik (google)
Mislis da mob od kompa dobiva "impulse" za refresh? Mislim da ne.
EDIT: No ovo je totalni offtopic.
Imas postojecu temu u vezi Desirea i tamo pitaj kaj ti nije jasno.
Ne zelim da mi admini prigovaraju kako samo spamam.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hvala na odgovorima. Ujutro nastavljam istraživanje mobitela pa ću postaviti još pitanja kojih će nesumljam biti)
Bookmarks