cion, a kak ti znassokic od jabuke ti izgat'o?
yeger, ne kakitema se zove kak se zove, a nalazi se u cetari
dake, ajmo cet
kaj mislite o sjevernoj i juznoj koreji? za kog navijate? :zubo:
cion, a kak ti znassokic od jabuke ti izgat'o?
yeger, ne kakitema se zove kak se zove, a nalazi se u cetari
dake, ajmo cet
kaj mislite o sjevernoj i juznoj koreji? za kog navijate? :zubo:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Daj, nećemo o ozbiljnim temama
Trebamo mi sada uletiti sa Slovencima i osnovati Kraljevniu HSK (Hrvatske, Slovenije i Koreje)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kakav idiot, tip ne zna nacrtati "box" u WTD
Stavljam CM update.
Odo spavati
Sjetio se 2 odlična izuma na kojima bi mogao zaraditi.
Jedan možda već postoji, ali ne u Hrvatskoj. A, drugi bi bio "moje područje"
Sada samo treba sprovesti u djelo...![]()
Zadnji uredio georgy : 24-11-2010 u 00:46
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
stigoh doma...
ugodan večernji dio dana...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Luna, mislim da je bolje kad nema dejli šit reports
Rano sam se probudio, ali cekam prokletu maskicu sa ebay-a...
One day, sky went blue...
Sad cuo na Anteni Zagreb da pametniji ljudi idu kasno spavati
EDIT: Napokon su dodali na google.hr onaj prediction koji je prije bio samo na .com domeni.
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 24-11-2010 u 10:27
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne bude se ništ dogodilo između Koreja, barem se tako nadam.
Prije bi rekao da je to "iskazivanje" snaga...
Inače, jutro. Devastiral sam si prst na nozi, prokleti zid![]()
jutro...
ma nek se rokaju samo, postalo je dosadno, a i ameri se nemaju gdje više mješati...
treba im neko novo mjesto...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kim Jong se ustao malo na lijevu nogu, Reuters piše da su mu premjestili krevet uz zid tako da odsad može ustati samo na desnu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobar je Chuck zadnji (tj. Sarah). :drool:
Gledam Family Guy
"They packed your book in shreaded- up pieces of your book"![]()
Slazem se
Pokusavam nac neke dobre house pjesme..
Cijelo moje mijesto danas ima problema s internetom. Sve se nešto prenemaže dok otvara stranice,al cafe.mobil.hr je od svih stranica najsporiji i šteka mi. Ima li netko sličnih iskustava danas?
OT: Pojeo tanjur juhe i malo odojka,otreso dva gemišta i pojeo naranču (domaću).
Sad ću u krevet i malo gledat telku,dopeezdilo mi vise danas...
Slazem se za Chucka
Meni je prije par min "riknuo" forum.
forum i mene zeza...
došao doma, vani poprilično zahladilo...![]()
J*bote pa vani pingvini na cesti se smrzavaju a ja moram na trening...
Cion na kakv trening ides.Ja dosao iz dezurstva a posto sam jucer narucio battlefield 2 za ps3 neznam jel da cekam postara ili da idem spavat.Zanima
Me jos netko je apomenuo da murija ima neki zakon o blendanju koji svi krse.a kakv je to zakon za to jos nisam cuo i o cemu se radi uopce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutrance drugovi! I drugarice, ofskroz
Cekam prokletok postara (da, jos uvjek...) da mi donese moju macho svjetloplavu maskicu... I za bozic mislim da nikaj od pojacala.. Nego ce mi tata kupit onaj iRig sta se kopca u iPodjel ima tog u hrvatskoj, il da uzimam iz inozemstva?
One day, sky went blue...
U Viti kod Bille.
OT: Slusam Painkiller od Pendeluma..
i am reporting my daily shit
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bullshit...
Bookmarks