Kao što je već odgovoreno, to mi ne znamo. Daju jednoj po jednoj grupi ljudi, a kolika je ta jedna grupa, ne znamo ni to.
Bit ce tih grupa, imat ce sta dijelit besplatne minute mjesec dana
evo, ja sam upravo dobila poruku da mi 25.11. u 00:00 pocinj teci mojih 48h free razgovora
iako mi to sad nije bas nesto prenapeto jer ionako imam free razgovore...al dobro![]()
poklonjenom konju se ne gleda u zube
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
stigla i meni maloprije...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
OK, time je saga oko kvara, posljedica i iskupljenja operatora riješena....
Nisam očekivao da će ova tema postati tako skoro aktualna, ali eto jest...Danas je mreža opet bila u poteškoćama i to u nekoliko navrata.
jeste li svi dobili tih 2 dana besplatno poziva...ja jos nisan....
Zadnji uredio ravilov : 10-12-2010 u 00:40 Razlog: pripazi na rjecnik
nisam ni ja (simpa) postpaid valjda ima prednost..
gidi jap!
ja na pretplati dobilo jos daaaavno...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa i ja san na preplati...ja i otac smo na preplati njemu je bila dosla poruka a meni ne...ma govna jedna
Ni kod mene u familiji niko nije još dobio...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ček jesi ti ozbiljan??
pa ima skoro misec dana da su ljudi dobili besplatne pozive...mislin da su mogli raspodiliti sve svoje korisnike dosad kad će ko imat besplatno...
Neka njih 50.000 odjednom dobije besplatne razgovore (mislim da sam negdje pročitao tu brojku), kad uzmeš u obzir ukupno 2.700.000 korisnika dođeš do brojke od 108 dana potrebnih da bi svima bilo omogućeno 2 dana bespla razgovora
ali naravno da operateri nemaju toliko korisnika koliko se prikazuje u medijima vec su to brojevi SIMova. ja osobno ih imam jedno 6 koji mi ne koriste nicemu a zivi su u njihovom sistemu. to sto sam se ja prijavio sa nekim od njih na mrezu jos prije 10ak mjeseci nikoga ne zanima.
Al dobro nije to tema.
Svugdje (po forumima, usenetu....) vidim da se bacaju po podu odprilike oni koji su te dane prezivjeli bez ikakvih prevelikih stresova. Opravo oni ne razumiju da se ne moze otvoriti mreza za besplatno telefoniranje za sve u jednom danu. I HT odmah ispada pljackas i govno i ne znam sta.
ja stvarno ne kuzim u cem je problem. svi ce doc na red. HTu je u cilju da optimizira te besplatne razgovore da opet nebi bilo sranja radi razgovora koje nitko ne placa.
dobar grah daleko se čuje
a ja se nadan da ću i ja dobiti...kao i ostali koji nisu dosad dobili
Dobio sam i ja danas na simpi
Evo i ja došo na red, od ponoći aktivirano, znači cijela srijeda i četvrtak.. Malo mi je glupo što je baš preko tjedna, al eto, dobro je i ovako![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jucer su me zvali iz t-mobile-a da mi kazu da su mi umanjili racun za 300kn, tj. iznos pretplate. Naime, ja sam im pisao prigovor, jer svakako u svojoj pretplati imam ukljuceno dovoljno besplatnih minuta prema svim mrezama, pa mi ta njihova dva dana nisu nista znacila. Sto je jos najbolje, prethodni mjesec mi je racun bio 218kn pa je on citav ponisten, a 82kn razlike čće mi oduzeti od 12. mjeseca (imam pretplatu i300, ali sam potpisao ugovor dok je bila akcija, prvih 6 mjeseci 50% jeftinije).
Sto se mene tice, oprosteno im je![]()
cvita
traju besplatni od ponoći![]()
gidi jap!
Meni su dali sad za vikend besplatne razgovore i to mi je baš puno pomoglo jer sam cijeli vikend bio van države. Hvala T-Šrot :/
Bookmarks