Mrzim život odraslih ljudi i svoj stresni posao. Hoću biti student ponovo![]()
Mrzim život odraslih ljudi i svoj stresni posao. Hoću biti student ponovo![]()
Україна
Prefora- skoro k'o CSI
OT: Kao pišem zadaću.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
volim hrvatski pravosudni sistem...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Stavio novi CM, sve namjestio i jako sam zadovoljan.
Gledam kako Cionn kupuje neke satove kojih se ni Sanader ne bi posramio
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sad je racunalstvo.. Neko izbriso OCD2 sa mrezegamad :mitraljez u glavu:
![]()
One day, sky went blue...
Aaaaaaa!!!!!!! Backupam sve sa kompa starog i smrad se zaledi i resetira.. Argh!jos me i buraz izzivcirao
jos pametuje da je komp tata kupio samo njemu i da ja nikad necu smjet na njega o.O nekak mi se cini da on nece na njega, sta ja :smucalica:
Trenutno 2 sticka u kompu, i jedan citac kartica (i 2 kartice), no i mobitel ce priskocit![]()
"vukovara se sjetimo jedan jebeni dan..ljudi koji tamo žive svaki jebeni dan gledaju jad...ajmo bit hrvati pa dat svako po 10 kn svaki mjesec sljedećih 5 godina..skupilo bi se dovoljno da vukovar ne izgleda ka šta izgleda....prošlo je 19 godina..a grada pola nema i dalje...pola ljudi još je nestalo i ne zna se di su...šta njima znači jebeni staus na našem face-u??' šta njima znači naše svijeće po vukovarskoj?NEKI SU izgubili cijelu obitelj i njima ništa ne znači naš bujet cvića, sažaLJenje, sijećanje...lijepo se sjetiti..al zar nije potrebno i djelovati?"
NIKAD ZABORAVITI - NIKAD OPROSTITI ! ! !
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem nekaj u Baskijeru pojest, nadam se da imaju jos uvijek onu zelenu tjesteninu sa skampima :mljac:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Danas kad dobijem komp, valjda cu se zaokupirat njime, tak da MOZDA bute manje mojih postova.. Sto nije posve sigurno
Napunio 3 prijenosne memorije sa slikama, muzikom, iTunes stvarima.. Samo time![]()
onak.. ne volim kad se ista toliko glorificira i kad se drami..
i taj covjek sto je to napisao isto se vjerojatno sjetio to napisati tek danas.. prije recimo mjesec dana mu vukovar ziher nije bio na umu
mislim, nije da djelomicno to sto govori nije istina, al kazem, ajmo ne dramit.
poanta? eto, bas gledam sad na rvackoj danas snimke iz vukovara.. na vukovarskom groblju pored svakog groba zapiknuta rvacka zastavica. mislim, sve je to lijepo, vizualno lijepo, i isto tako to je lijepo i kostalo! a cemu? sto to gradu danas znaci? sto to znaci onome tko je 2 metra pod tim komadom plastike?
bas nista, osim, ajmo se danas sminktai pred kamerama..
umjesto da su te kune za te zastavice i sve silne mimohode i osiguranja politicara na danasnji dan ulozili u razvoj grada, u gospodarstvo, u obnovu..
ljudi vole stvarati dramu, al vecinom pretjeraju u tome.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
i inace, nije istina da pola grada nema i dalje. jest, dosta je toga jos poruseno, al bome je i obnovljeno!
vidjeh na svoje oci, tak da.. kao sto rekoh, drama, drama, drama..
i kaj ces kad se ljudi ne zele vratiti? mozeo mi svi ulagat 10 kuna u vukovar, a kome?oko sebe imam nekoliko obitelji kojima su kuce u vukovaru cak i obnovljene, al ne planiraju se vratiti. mozda, samo mozda pod stare dane.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Slazem se sa Lunom.
Svi su eto u zadnjih par dana neki opasni i nabrijani domoljubi, ali to samo u vrijeme obiljezavanja..
Daj odite pod hladan tus, udarite si par samara...
Fakat pretjeruju neki ljudi, kaj to znaci NIKAD OPROSTITI?? Stvarno mi nije jasno cemu to...
Koliko sam ja ucio iz pov, na obje strane su bili masakri i svakakve peezdarije..
OT: Baskijeru definitivno krizam sa liste restorana u koje se ide jest. Preodvratna hrana, a jos gora posluga i konobari..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sve znam...
kakva pomoć od tisuća zapaljenih svijeća uz vukovarsku?
lijep način za sjetiti se, ali, svak svijeća košta, umjesto da se otvori zaklada za vukovar i skuplja lova...
nije istina da ljudi nemaju kaj za jesti, ali situacija nikako nije bajna...
infrastruktura je u jako lošem stanju, malo se radi, puno obećava, kao i uvijek...
svi ga se sjete samo na dan pada, neki ni tad...
STOJI GRAD ! ! !
S ovim se baš ne slažem- ali da ne smijemo zaboraviti stoji.
Sada može izgledati kao izvlačenje, ali mi (koji smo se rodili nakon rata) ništa ne znamo o Vukovaru.
Ne postoje činjenice, skoro sve je rekla- kazala. Jedni će reći da je bilo tako i tako, drugi toliko i toliko... Ali, na kraju krajeva- nemamo kome vjerovati.
I kako da onda imamo neke osjećaje prema Vukovaru, od kuda da dobijemo neki patriotizam kada vidimo što političari rade u državi i s čim se sve uspiju izvući. Sumnjam da su branitelji Hrvatsku takvom zamišljali. I čime da se onda ponosimo...
Vukovaru je potrebno puno više od pukih novaca.
Potrebna je neka industrija ili tako nešto, negdje gdje bi bilo posla, gdje bi imalo smisla živjeti jer postoji mogućnost napredovanja uz pošten rad i osnivanja obitelji koja ima neku budućnost u tom gradu.
A, na to mi "mali ljudi" ne možemo previše utjecati.
No, tako je sa puno gradova koji nisu Zagreb- skoro sve je centralizirano u Zagrebu.
Polako se obnavlja Vukovar- ali, ima i drugih mjesta koja trebaju pomoć pa se niti o njima ne govori.
OT: Došao iz škole, gledam eBay.![]()
Nikad oprostiti !!! Za sve sto su ucinili, ljude poklali, koliko hrvatskih branitelja svoju mladost proveli u vukovaru, koliko horora vidjeli, prijatelja izgubili, itd. Kolko generacija je noci i dana provelo u podrumu umjesto da se igrali na ulici i smijali. A sve se to moglo izbjeci, nikad oprostiti nikad zaboraviti !!!
mene bas bas, al bas jako zanima koliko ti godina imas?
ja sam bila 3. osnovne kad je rat bjesnio, ja se i dan danas sjecam pada vukovara, raketiranja dubrovnika, raketiranja zagreba i sl.
imala sam bratica koji je do zadnjeg dana branio vukovar. imao je tu srecu da je prezivio vukovar, ali ga je ptsp dotukao, ubio se '94. momak iz ATJ
muz ima strica koji je branio vukovar, prezivio vukovar, prezivio logor, danas je HRVI, ali jedan od onih postenih HRVI i ima crkavicu od penzije.
pa pazi, nitko od nas NE MRZI!!
zaboraviti ne, ali ove fore s nikad oprostiti, sto to znaci? da cemo im vracat istom mjerom? da cemo nasu djecu uciti da svakog s "krive" strane dunava mrze i dovjeka bezuvjetno krive za ono sto se ranih 90ih dogadjalo?
pobogu, fuj, mene je sram takvog mentaliteta, a okruzena sam njime!
znamo sto se dogodilo, je li se moglo izbjeci - s milosevicevim rezimom zaista sumnjam!
ajt tako gorljivo seruckajte po HDZu zbog kojeg nam je drzava pred bankrotom i zbog kojeg se yebote danas zivi gore no ikad!
a ne se busat o prsa necime sto znate tek po pricama!!
ispada da je pravi domoljub samo onaj koji se busa o prsa s tuznim i tragicnim dogacajima otprije gotovo 2 desetljeca.
ajt budi pravi domoljub pa voli svoju zemlju i danas! ha da. sumnjam da je volis kad ti opali harac i kad nemos 2 iznadprosjecne place zivit normalno jer ti ih drzava i krediti pojedu
i cini mi se da imate negdje temu o vokuvorau.
da ne pilimo vise ovdje![]()
Eto je tu.
Ovih par postova ne bih premještao- ali u tu temu pišite ako bi raspravljali
OT: Odo spavati.
Dobro se sjećam dana kad sam s majkom bježao u podrum i kad su sirene tulie, nisam bio u ratu, ali otac i svi iz moje obitelji su bili. Dobro se sjećam par puta kad je dolazio doma i kad ga nisam prepoznao i bojao sam ga se, ali to sada nema veze. Nemogu ni zamisliti kako je bilo ljudima iz Vukovara i mjesta u kojim se "događao" rat. Kako su 90 dana djeca zivjela u podrumu i što su sve vidjeli i pretrpljeli (od gubita roditelja, leševa kojih su vidjeli i da nenabrajam dalje). Nisam rekao da ih mrzim(doduše ima ih kojih mrzim iz dna duše) , ali nikad oprostiti. Previše se toga desilo da bi se oprostilo. Ne, ne busam se nikome o prsa, vidio sam mnoge ljude kojima je jedan jedini život upropašten radi nećeg što se uopće nije trebalo desiti.
Vjerujem da svi branitelji kažu da ovo nije država za koju su se oni borili no ta tema nema veze sa ovime.
Ko tebe kamenom, ti njega kruhom ! također bih mogao staviti i poslovicu "Smrt jednog čovjeka je tragedija,smrt milijuna statistika"
georgy necu vise o tome ovdjeluna NHF
![]()
Bookmarks