Pa to je ono...razumljivo. Poteškoće se znaju desiti ali lijepo da se znaju na "opipljiv" način ispričati... I ja im opraštamPlatiti je dobro ali besplatno još bolje
![]()
dobit ćemo samo 2 dana besplatnog telefoniranja zbog kvara na tmobile-u, što znači kad budu svi zvali sve će im se opet srušit ili opet nećeš moć zvat jer će bit preopterećenje kao i za blagdane krasno su se izvukli gamad o tome ćemo dobiti obavijest sms-om
Seriously?
Pa to je ono...razumljivo. Poteškoće se znaju desiti ali lijepo da se znaju na "opipljiv" način ispričati... I ja im opraštamPlatiti je dobro ali besplatno još bolje
![]()
Nisam njihov korisnik, ali po meni je dva dana besplatnih razogovora OK gesta kao znak isprike.
No krasno, bas kad si aktiviram Mrak opciju -.-'
One day, sky went blue...
Uz ove Vipove akcije koje zvuče predobro da bi bile istinite- T- mobile će uz ovo trebati nešto jako dobro smisliti...
Po meni, najbolje bi "vratili ugled" kada bi ta 2 dana bila 24. i 25.12.
Ja nisam niti malo oštećen, ali pretpostavljam da ima ljudi koji su za dosta novaca "zeznuti" zbog nestanka signala. Tako da njima ova dva dana vjerojatno neće puno značiti...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dva dana besplatnih razgovora je premalo za ovo što se dogodilo. Mene to i nije nešto posebno pogodilo, ali one kojima posao/život ovisi o mobitelu itekako jest jer ta dva dana su im napravila više štete nego što će dobiti ovim besplatnim razgovorima. Minimalno tjedan dana bi trebalo biti besplatno ili da se račun za 11. mjesec uopće ne plati...
Budite sretni što su uopće nešto dali. Inače u ugovoru stoji da nisu dužni ništa nadoknaditi ako se kvar neprekidno desi kroz 24 sata. znači, ako mreža stane i ne radi 24 sata, onda su dužni dat dvije kune po danu puta tarifa u kojoj ste. kako sam ja skužio, ako imate tarifu 60, znači 60 puta 2 kune. Ali pošto se ovo dešavalo kroz 2 dana u prekidima, nije bio prekid od 24 sata i nemaju obveze nikome ništa nadoknaditi. Sve je ovo njihova dobra volja.
Tak da, možemo šutit i bit sretni što smo dobili makar nešto. Bonbon je bio zahvalniji prema korisnicima. dat će 1.12 svima 40 kuna na račun uz automatsku aktivaciju besplatnih minuta kroz mjesec dana. To je meni puno bolje. I još tih 40 kuna možeš potrošit na ono što želiš. No eto. Bolje išta nego ništa. Bio t-mobile ili bonbon.
@GoGs
Pa naravno da bonbon to moze napraviti kad ima max. 1000 korisnika, a zamisli da t-mobile mora svim svojim korisnicima (cca. 2.500.000) to dati!![]()
U principu i nije bolje da sutimo.
Ti si korisnik i tebe je operater ostetio.
Niko tebi ne brani da ti podignes tuzbu. Citaj si jutarnji, sve ti fino pise..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo citam u ovoma izvadku od kakvog nereda i nigdje nema rijeci neprekidno. dalje, mislim da je beplatan razgovor dva dana odlicna stvar simpa korisnicima, ali onima koji placaju pretplatu u koju svakako imaju ukljucene besplatne minute prema svim mrezama, i ne igra bas neku veliku ulogu...
cvita
imam itarifa 500 = 1000kn?
Ja sam imao problem za 2 dana, Srijeda, četvrtak ne radi
ne kuzim cemu toliki problemi,osoba koja ovisi o mobitelu I kojem je prijeko potreban,mogla si je lijepo na kiosku kupit prepaid karticu I ta dva dana normalno telefonirat.ne kuzim cemu takva frka I panika.ja nisam na t-mobile-u,pa ih nemam razloga branit.ali koliko znam na vrijeme su rekli da ce bit poteskoca I rijeseno.meni nestane struje ili vode sjedim I cekam,a sad se oko mobitela dize takva panika.
Pa sad da će poslovan korisnik s xyz poslovnih kontakata kupovati predaid karticu, jebat se s bonovima i reć ljudima da ga zovu na taj broj... teško...
a pa ako im je bilo tako bitno,i ako su zabiljezili takve gubitke kakk oni navode.onda su samo krivi sta se nisu snasli.a onaj ko je neki malo jaci poduzetnik,on sigurno nema samo jedan mobitel/broj...
Može to dati. Sve se može. Ionako su u telefoniji marže urnebesne.
U ovom izvatku ti piše da ako operater nije kvar uklonio u roku 24 sata, da su dužni nadoknaditi štetu. Sjeti se, t-mobile je otklonio kvar u roku 24 sata. Samo što je problem što je opet nastao nedugo nakon popravkaImali su fore izvući još 24 sata nerada.
To je bilo namješteno. Osposobili su na kratko dio infrastrukture, toliko da imaju opravdanje da nije prošlo 24 sata, i onda su imali oduška okinuti još jedan dan. Uz minimalnu naknadu, naravno.
Simpa sam korisnik i nisam imao problema sa mrezom, barem nisam primjetio, ali sam danas dobio ovu poruku - "Postovani, smetnje su otklonjene. U znak isprike omogucujemo vam 2 dana besplatnih poziva unutar Hrvatske. Informaciju o pocetku koristenja primit cete SMS-om."
To sam i ja dobio, iako sam u Lici, nisam imao nikakvih poteškoća oko poziva ljudi, jedino zvao frenda u ZG i kaže mreža zauzeta.
Super 2 dana besplatno, jea
....
to svi dobivaju bez obzira imali i ne poteskoca.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Dobio sam jučer SMS da su smetnje otklonjene, i da ću dobit 2 dana besplatnih poziva, informaciju o početku korištenja primit ću SMS-om.
Kada bih otprilike mogao očekivati te besplatne pozive, jel se može to kako znati?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mislim da je to random izbor i da nemozes znati koji dan ces ti dobiti free minute..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kad ce to biti ja sam samo dobio sms da ce nam dati 2 dana, a jos nisam dobio da mi je aktivirano ta 2 dana
Bookmarks