S fiksnog možete dobiti, samo dok zovete s mobitela ne možete.
Za one koji su se uspaničili...
Net.hrDanas od 12:30 T-Mobile ima kvar na svojoj mobilnoj mreži na području cijele Hrvatske.
Prema riječima operatera kojeg smo dobili pozivom na broj Službe za korisnike, na području cijele Hrvatske onemogućeno je primanje i povezivanje poziva unutar T-Mobile mreže.
O kojem je broju korisnika riječ, zasada nije poznato jer neki korisnici i dalje nesmetano obavljaju pozive, dok se drugi žale da ne mogu zvati Vip brojeve i obratno.
Prema riječima operatera, radi se na otklanjaju kvara.
Uskoro opširnije.
S fiksnog možete dobiti, samo dok zovete s mobitela ne možete.
Status možete pratiti na njihovom twitteru:
http://twitter.com/hrvatskitelekom
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Isto je bilo i na bonbonu. Logično.
Ja još uvijek imam problema, ni restart ne pomaže :@
kak to da TELE2 radi? kaj nisu i oni na njihovoj mreži?
u ZG i većim gradovima nisu.
U većini naseljenog područja zemlje ima Tele2 signala pa ljudi koriste Tele2 mrežu, pogotovo zbog interneta jer je preko T-Mobilea u nac. roamingu net dosta skuplji. A i svi mobiteli koji su na automatskom odabiru odmah prebace na Tele2 signal kada ga "skuže".
Ali ono...dva dana zaredom...pa kaj je to...to se nije događalo ni "jeftinom smeću" kak su neki nazivali Tele2 kad je pao ono jednom ili dva puta)
pa za poludit još nerade koja neodgovornost, ljudi gube lovu samo tako, sada posao stoji, užas, užas ponašaju se ko mala djeca!
oni na twitteru ljude obavještavaju?!?!?! što će im službena stranica onda baš ko mala djeca
Seriously?
Da je Tele2 pao, ne bi ga pokrenuli do Uskrsa ;-)
Nekakva službena obavijest "s vrha":
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...ile-mreze.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Samo se nadam da ce se nekako dobro iskupiti sa ovim "problemima"...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Vip je prije tak dao cijeli dan besplatne razgovore prema svim mrezama, ja zelim popust na racunu, ili nesto...
I sad kad nam ruknu +bodove, koji mi netrebaju![]()
One day, sky went blue...
ja ne vidim razlog cemu takav stav prema T-mobajlu.
Pa ne mislite valjda da to rade namjerno?
Mislim da oni sada biljeze milijunske gubitke sto im svakako nije bas ugodno.
Samim pocetkom koristenja usluge mobilnog operatera se slazete sa uvjetima poslovanja u kojima stoji da vam ne moze osigurati 24/7 uslugu upravo zbog ovakvih neplaniranih ispada.
Da li vam je ikada Elektra ponudila kakvo obestecenje zbog nestanka struje? ili pak vodovod zbog puknuca cijevi negdje a vi niste imali vode.
Ja shvacam da nije ugodno kad te ne moze netko dobiti ako je nesto vrlo vazno, ali ovo im se desilo nenadano i oni su u najvecoj gabuli.
dobar grah daleko se čuje
Oprosti, ali kada je Vipu riknuo na par sati signal oni su se fino ispriclai i 1 dan si mogao potpuno besplatno telefonirati.
Zato mislim da bi tako nesto slicno biti omoguceno i od T-Mobilea...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
U sluzbenom priopcenju se spominje mozebitna naknada zbog poteskoca... Vidjet cemo.
slažem se s KaKaV NeReD, ali s druge strane sjetilo me ovo što je Cionn napisao:
kad se vipu ovo dogodilo to je trajalo par sati i odužili su se cijelim jednim danom. proporcionalno tome, T-com (pa i bonbon) bi sad trebali dat tjedan dana...
i da "pokucam u drvo", nakon toga mi vip radi ko vekerica, a i nije da mi je tih par sati nešto značilo u životu. sva sreća primarni broj mi je u vipu pa sad nemam problema, al stvarno mi nebi bilo svejedno da nemam 2 dana mobitel :/
P.S. zar nije smiješno kak su neki ljudi prije 15ak godina živjeli bez mobitela![]()
![]()
![]()
Meni je frka kada mi rikne struja u kvartu na par sati, osjecam se ko neandertalac![]()
Mrzim kad mi nestane struje, imam osjecaj bezpomocnostia ovo ima da nam se iskupe
![]()
One day, sky went blue...
Eto, netko je napokon odlučio iskorsititi T-com, kako taj hitlercom već godinama iskorištava sve korisnike, i zaraditi kad su ovi pokleknuli)))
T-mobile Vam ne radi? To je odlična prilika da osvojite 300 kuna!
http://www.dnevno.hr/revije/nagradne...ih/162545.html
Oprosteno im je.Otklonjene poteškoće – pogodnosti kao znak isprike za T-Mobile korisnike
Tijekom rada na unapređenju T-Mobile mreže u protekla dva dana, u nekoliko navrata došlo je do nepredvidivih poteškoća u radu govorne usluge. Smetnje su sada otklonjene, no moguće su još neke manje poteškoće u radu govorne usluge te će rad na mreži biti nastavljen.
Nažalost, do poteškoća je došlo upravo prilikom uvođenja tehnoloških promjena kojima smo svim našim korisnicima željeli još više unaprijediti uslugu.
Svjesni neugodnosti koje su im navedene poteškoće mogle prouzročiti, T-Mobile će svim svojim korisnicima osigurati pogodnosti kako bi se ublažile negativne posljedice poteškoća u korištenju govornih usluga. U znak isprike, svim našim korisnicima omogućit ćemo 2 dana besplatnih razgovora u Hrvatskoj prema svim mrežama. O početku korištenja besplatnih razgovora korisnike ćemo obavijestiti SMS porukom.
HT kontinuirano radi na unapređenju ponude i poslovnih procesa, što ponekad može nažalost i nepredviđeno rezultirati poteškoćama u radu mreže.
Ovim putem još jednom svim našim korisnicima upućujemo najiskreniju ispriku te zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.
Bookmarks