Moze li mi netko rec kakav je OS unutra? Ima li programa za njega ili je to sve java?
Ima li ga tko - iskustva/savjeti? Trajanje baterije, otvaranja PDF-a?
Moze li mi netko rec kakav je OS unutra? Ima li programa za njega ili je to sve java?
Ima li ga tko - iskustva/savjeti? Trajanje baterije, otvaranja PDF-a?
Ma običan dummy mobitel:
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_8...tribe-2847.php
Sada sam se prisetio kada sam imao stari alkatel ja mislim 705 ili 715.... stvarno je bio lijep i voleo sam ga...
Ali mislim da ovi novi mobiteli uopce nisu dobrog kvaliteta... dizajn nije los... ali nikako da proprate neke novije trenove
Ja ga koristim vec mjesec dana i ne nalazim neke velike mane! Najveca je sto nece da mi instalira Operu mini 5.1, samo podrzava verziju 4.2 a i vecina java aplikacija bas ne radi kako valja. Inace pisanje s ovom tipkovnicom je bas ok kad se naviknes i sve aplikacije koje su vec ugradjene u njega, weather report, news reader, opera mini 4.2, mail,... lijepo i stabilno rade.
Naravno telefoniranje i sms su standarno dobri.
Mozda je zvuk zvona malo tih jer mi se zna desiti i kad je stavljen na maksimum da ga ne cujem, ali to moze biti i zato sto sam stavio svoju mp3 melodiju koja je mozda nesto tisa nego orginalne melodije.
Ekran je super i lijepo se vidi i po najjacem suncu (sto se nazalost ne moze reci za vecinu danasnjih mobitela).
Tako da je ovaj mobitel za 295kn u Tele2 pravi pogodak (makar za mene)!
Odlican napredni i lijepi dumbphone.
Otkrio sam u medjuvremenu da podrzava 8GB MicroSD makar na gsmareni pise samo do 4, i podrzava WMA format makar na gsmareni pise samo MP3/MP4.
Jedino ne valja sto nema 3.5mm headphone jack, te ima neko glupo ogranicenje da playlista podrzava maksimalno 1000 pjesama. Pokusavam saznati dali novi firmwarei to rjesavaju.
Mene isto najviše brine to kaj svi vele da su slušalice loše a boljih nema u ponudi. Nisam kupio još taj mob al se dvoumim jerbo je jeftin a sve osim slušalica su plusevi u koris ot-800 naspram drugih sličnih mobova. da li je netko smislio kako rješiti taj problem sa lošim slušalicama?
Naime, bio sam na njihovoj službenoj stranici ali tamo nema ništa o slušalicama uz taj mobitel
@nenekc
Jedino da probas sa ovakvim konverterom:
http://goo.gl/T091h
pa potraži po ebayu i sličnim stranicama konverter za alcatel
tražio sam al nisam ništa našao. moram priznati da mi je baš žao jer mi se mob čini odličnim u ostalim specifikacijama
@ stolth
hvala al to ne radi
Bookmarks