Najvjerojatnije je crack u pitanju ili pak trebaš nekakav patch. Malo izgooglaj to. Koji OS imaš?
instalirao sam si 18 WoS Pedal to the Metal i kada uđem traži me cd,spržio sam tu igricu na cd i opet isto,pa sam skinuo sa slikom "CUE file" i instaliram preko Alcohol 120% i demon tools-a i opet isto,tražio sam crack ili tako nešto i ne pomaže!
dali netko zna kako riješiti taj problem?
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Najvjerojatnije je crack u pitanju ili pak trebaš nekakav patch. Malo izgooglaj to. Koji OS imaš?
windows xp,i tražio sam taj crack i skinuo ga i taj patch i ništa od toga nije upalilo! ali ovako ta igrica nema crack,nego se pokreće pomoću cd-a a neznam zbog ćega meni nikako se neće pokrenuti!
zasto igras prastaru igru kad imas hrpu novih igara na istu semu vozis i razvozis.
pa igram ju jer ju volim igrati,ali još neznam zbog ćega ju nemogu pokrenuti!
Imas li igru na CD/DVD-u,jesi je skidao odnekud? Postoji li šansa da sve proradi ako skineš s nekog drugog mijesta?
imam igru na cd-u,a skidao sam sa svih stranica gdije sam našao da se ne plaća i gdije nema demo verzije! a moglo bi proraditi možda ako bi srušio i opet dignuo windowse,a to mi se baš i ne isplati raditi jer mi je zasad sve u redu sa windowsima!
evo sada je proradila igrica,i to preko slike,neznam zašto prije nije radila! hvala svima što ste mi htijeli pomoći! : )
Bookmarks