HIHIHIHIH nisam valjda takav vražićak? :devil: aj ne kakaj Cijon, samo sam jedan komentar napisaoi dopam se sa frendicom, just to let ya know
![]()
One day, sky went blue...
Kakvu "obavJEst"?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
MORE! Nova tema samo za moje ispadeinace, dobio sam 2 iz zadacnice. Udaljio sam se od teme, a i malo puno se crvenila od penkala
![]()
Eto, kad si se naviknuo offtopičariti
Piši ti bez "ije" i "je" i bez "č" i "ć" i u zadaćnici
Ja sastavke razvaljujem- nedavno me zgodna profesorica ishvalila na sva zvona![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ZadaCnice! Nema kvacica vise! A-a! NIKAD! Odricem se kvacica
Svidja mi se moj broj postova![]()
Moze, mozda cu i ja imati koristi od toga![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A, da...
Da ne bi ti pokupio neku nagradu mojim radom...
Ali, super sam izfilozofirao (ne da se hvalim)- ubacio svakakve teorije, malo Zeitgeista...
Odo gledati Donnie Darko.
e, sad, paz' vamo!!!
sutim mjesecima, al bome necu vise!!
fico je dete. onak, fakat je dete. i ima 15 godina. i zna nam svima ic na nerve povremeno!!
ali!
ae!
ajt sjetite se sebe s 15 godina! sjetite se di bi vam kraj bio i koje biste nebuloze pisali po raznim cetarama da ih je bilo (a u necije doba ih je i bilo, pa kad su se keljile slike govana i sl, kad se to zdusno protezalo na par stranica - nije bed, to smo svi nekako zaboravili, jer smo odrasli u medjuvremenu!)
maj pojnt iz - fico je dete, al brate, jedina mana mu je sto je, eto, trenutno jedino dete tude! i sad ga svi uzeli na zub! i sve vas/nas stravicno nervira!
je, i meni digne tlak - al se sjetim da je bebac i da, ajmo bit realni, fakat ne krsi pravila!
lupite mu ignor ak vas tolko nervira, ja ga banala ili mu brosala postove nebum!!
zakaj bi njegov ajfon bio iritantniji od cinjenice da se netko tek probudio, ili pije kavu, pivu, ili se obzderava u mekdonaldsu, ili kaci ledice na bajk?!
ne, nisam mu nit braniteljica nit glasnogovornica nit mi je mio!
samo sam - realna!
yebiga!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Party pooper!
zajebaaaavaaaam seeeee
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa ovo sa Č Ć Š Ž Đ je bila zajebancija, nista ozbiljnoo..
OT: Idem uciti glazbeni![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ajde, Luna...
Zezamo ga malo, kao što se zeza bilo tko drugi koji da neki povod za zezanje (tipa ti nesretni palatali).
Samo što fico daje više povoda u zadnje vrijeme nego ostali.
Što mi LED- ice diraš?
fico- nadam se da tu zezanciju ne uzimaš k srcu. Ako uzimaš ili te jako smeta- reci
OT: Pogledao Donnie Darko- čudan film. Odo spavati.![]()
došo s posla od jučer u 6 navečer u karlovcu lol....i nejdem spat jer se nebum zbudil 4 dana
odoh vidit di ima kaj za šarafiti po kući
luna ..đizs...pa svi smo mi tvoja deca![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ajmi koja frka nastala.. Ovo "za zub" je istina, pa kud me najdete svi ispravljat? Kolko ja najdem tudjih gresaka, pa odustanem od ispravljanja? A vi samo gledate da me ispravite.. Hjooj
Al ajd, zajebancija je, cion i georgy, ovo i je bila zajebancija (to ne znaci da pocinjem pisat šžć kad to nije potrebno). Vi pisete kak ste dosli sa posla, kak ste nekaj slozili, sve ozbiljni ljudi, moram i ja nes napisat
Oprosteno vam je![]()
e alo! "najde" nije greška!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks