Za X7 mini se po kameri vidi da je fake
Evo malo glasina, odnosno informacija koje su procurile iz Sony Ericssona. Radi se modelima Xperia X7 i Xperia X7 mini. Oba će uređaja biti pokretana Windows Phone 7 operativnim sustavom. Prvi od njih, veći model X7 biti će opremljen 4,3 inčnim zaslonom rezolucije 480×800, Qualcomm procesorom takta 1,2 GHz, 8,1 megapikselnom kamerom, s mogućnošću snimanja HD videa u rezoluciji 720p. Xperia X7 mini imat će 3,5″ zaslon iste rezolucije kao i X7, Qualcomm procesor takta 1 GHz, 10,1 megapikselnu kameru s Xenon bljeskalicom, snimanje 720p videa i 3x optički zum. Oba uređaja bi se na tržištu trebala pojaviti početkom 2011. godine.
from mob.hr
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Za X7 mini se po kameri vidi da je fake
Da...i meni je to nešto za teško povjerovati tu. Slike su vjerojatno okvirne jer ako izađu uživo bili bi drukčiji... mislim x7 bi bio preglomazan jer ako je 4.3" a još oko ekrana ima hrpe visine i širine...
Ako će nešto biti od svega ovoga onda bi ovaj mjesec ih trebali najaviti ali po ovome x7 mini bi bolje prolazio nego x7.
Zadnji uredio maher22 : 14-11-2010 u 15:28
Za par dana bi trebale doći službene najave koliko sam čuo, a sad... Ništa više nije sigurno...
X7 mini 3x optical zoom??
E da oće neki android pošten složit sa ksenonkom piknuo bi ga bez razmišljanja![]()
X7 mini mi se cini kao idealan mobitel.
Po meni dobra velicina displaya, Xenon, WP7, i proc. Vidjet cemo jos![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni slike izgledaju kao koncepti, a ne kao slike nekog prototipa.
Ali, super funkcije izgledaju- samo mi se WP7 ne sviđa![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma bude li ovaj x7 mini stvarnost sa ovim specifikacijama i gdje kamera bude kvalitete rado se prihvatim windows 7 OS-a... ko zna, možda od samog Microsofta isto SE-u plaćeno da tako neki uređaj atraktivne kamere izbace pa oni neće na androidu baš iz razloga da se i taj WP7 proširi među korisnicima!
Uglavnom, nestrpljiv sam da dođe službena najava više i nadam se da to bude to...
Zadnji uredio maher22 : 15-11-2010 u 12:20
naaaajs!
jel zan netko već cijenu? otprilike...
Bookmarks