Kupi app Qplayer, Buzz player, Cinexplayer. Samo stavis film i titlove i radi. Nikakvo kodiranje i slicno. Samo malo steka sa HD filmovima
Evo vidio sam na netu da iphonov default video player podrzava titlove, tocnije "Soft subtitles". Da li je iko to pokuso napravit? navodno kada se titlovi stave na mp4 file onda se u iphonu pored tipke rewind pojavi i tipka za paljenje i gasenje titlova...al meni nije tocno jasno kak da ja sad od avi filea i titlova dobijem jedan mp4 file?
i da ovo nije hardocodanje titlova nego se titlovi mogu gasiti i paliti na iphonu.
na netu postoji mnogo tutoriala ali svi su da koristis 4-5 programa od kojih se vecina placa...pa zato trazim informacije iz prve ruke a osim toga da informiran one koji nisu znali da je to moguce
Jel iko radio nesto slicno?
Kupi app Qplayer, Buzz player, Cinexplayer. Samo stavis film i titlove i radi. Nikakvo kodiranje i slicno. Samo malo steka sa HD filmovima
iPhone 5s 16 GB
Ja imam Oplayer i radi savrseno sa normalnim divx, xvid filmovima!
jel zna itko kako u ovom programu dodati shareane foldere. imam win7 i folder serije na m: particiji. sta trebam upisivat kod one opcije ftp://
hvala unaprijed
Jel ima neki program da radi na iPod touch 2g? Eventualno da sa kompa prek mreze mogu gledat nekak, jel ovi navedeni programi ne rade.
One day, sky went blue...
format factory isto ima opciju da se zalijepe titlovi...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Uopce se neceju instalirat, nijedan. A ovo ljepljenje titlova mi dugo traje, jel mi je gubav malo komp :/
Moraju se moci instalirati, a pokrenuti "ne moraju"![]()
iPhone 5s 16 GB
Nema ih nigdje, itunes kaze da mi uredjaj nije kompatibilan sa programom![]()
Koji fw imas?
iPhone 5s 16 GB
Pa 4.1 jban sa greenpoison..
U koj folder stavis film u mob? Koristim ifunbox za brovsanje preko kompa. Hvala na odgovoru.
--
. [Lejzermaster]
Ma znam, nece mi se svaki film konvertirati. Vidim da ovaj Oplayer ima opciju i titlova. Pa me zanima kako i gdje da kopiram film..
--
. [Lejzermaster]
Ne kuzim kako ti nije lakse preko itunesa...
Imao sam itunes na poslu i doma, i onda sam syncao na dva kompa.. Pa mi je znao pobrisat neke stvari..
Ajd pogledat cu ove foldere koje ste rekli. Hvala
.............
Probao sam.. ubacio sam direkt filmic s ttitlom posebno (srt) i super radi.
Hvala svima na pomoci...
Zadnji uredio Lejzermaster : 15-11-2010 u 09:12
--
. [Lejzermaster]
Buzz classic proradio, radilo se o tome da su svi appovi za jace (novije) modele, trebala mi je "slabija" aplikacija![]()
Bookmarks