Da, vidio sam to jutros.
Bezveze je tri savršeno dobra mobitela uništio...
Uz upitnu korisnost rezultata, mislim da nisu ni ispravni jer mi je čudno što bi jedan mobitel izdržao tri puta duže od drugog, a istog su proizvođača.
Neznam kako vas, ali mene je ovo zaboljelo. Tip stavio na žar tri smartphone:
...i koji će brže (duže). Uglavnom nemojti sami ovo raditi.
HC4L
Da, vidio sam to jutros.
Bezveze je tri savršeno dobra mobitela uništio...
Uz upitnu korisnost rezultata, mislim da nisu ni ispravni jer mi je čudno što bi jedan mobitel izdržao tri puta duže od drugog, a istog su proizvođača.
Mogel ih je meni dati![]()
...auch ...18000kn "spaljeno" u vjetar...neki stvarno imaju viška vremena i novca za izvoditi ovakve gluposti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prije par dana sam pogledao video gdje je tip prvi dosao na red za PS3 i kada ga je kupio, izasao je van i pred svima nasred ulice razbio PS3 sa cekicem..
Ali to je bilo sve organizirano i placeno od neke druge firme, mozda cak i TV kuce..
Inace, ovakvim ljudima bi odrezao ruke najradje, fakat debil..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A tko zna, možda je to prikrivena reklama za WP7... nekako mi to najvjerojatnije zvuči.
Lako ih je njemu paliti i zahebavati se kad ima jos 5 onakvih![]()
Svijet je nepravedan![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ma joj dajte, nemojte biti naivni. pa ovisi kakva je bila temperatura ispod kojeg moba, nije svugdje ista. Nadalje, tom liku nije sigurno problem bilo spaliti ta 3 moba kad je dobio love za još 30 takvih mobova da bi snimio ovu pizdariju. Ti crash testovi su od davno aktualni.
Ovo je samo primjer za ipad. Ima ih na tone na netu.
eto bar sam znam da na iphoneu pise upozorenje da mu je prevruce![]()
i samo zbog toga ga idem kupiti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A ako ih to čini sretnima u životu neka ih pale i razbijaju... Ali da sam se nasmijao jesamJoš ih lik onako ko čevape lijepo vrti da svugdje malo vatrica dohvati...samo je još trebao malo zasoliti i zapapriti
![]()
mogao je to prodati i dati pare nekom beskucniku ili nahraniti 10oro gladne djece...
moj stav...
kad vidim ovakvo preseravanje padne mi mrak na oči
kakvo preseravanje, ovo nije preseravanje. ovo je test koji je vjerojatno netko duboko financijski potkopao...
Haha najjace je fastest, longest, iPhone 4...
Sent from my Milestone using Tapatalk
A jadni mobači, kad je sprovod?
Bookmarks