jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
još da prestanem spavati malo preko dana i mogu u normalno vrijeme zaspati, sve bi bilo super...
a onda dođe vikend i posao i sve se vrati na staro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Morgen...
Imam isti poso kao i georgy, slažem frendu komp.
Lik misli da je Security Tool antivirus, a zapravo je virus. I njemu ništa čudno kaj mu za explorer.exe, tskmng.exe itd. kaže da su trojani :S
A ima duplo jači komp od mene... Fak.
Zamijeni komponente- neće skužiti
Ja bi, ali moj komp je bolji od ovog koji popravljam
OT: Pišem zadaću i neke pripreme.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gledam criminal minds...![]()
tako mi je dobra serija da sam počeo sanjati kako rješavam slučajeve...![]()
Jel zna iko dali se moze Xbox 360 hakirat?
OT: Idem u skolu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kalašnjikov - trodupli redenici i opasač granata...
kako mrzim kad mi dignu živce...
ah...
Na racunalstvu prezakon... Upalio cod2 prvi put u zivotu (nije to nis cudno) i sve ih owno... Kako su gubili zivce ljudi xD
One day, sky went blue...
Ah, nije žvaka za seljaka
OT: Čistim kompjuter.
Planiram se ići voziti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
razmišljam o ruti za večeras...
nekako složiti kružnu rutu od nk save, preko nasipa pa nazad...
cca 4-5 km mislim da je dosta...
svaka pomoć je dobrodošla...![]()
Došao s vožnje.![]()
Gledam iz čega da izvadim CR2032...
rekao bi dobro jutro, ali bi bilo glupo pošto nisam spavao...
sad došao doma, ne loše martinje, totalno neplanirano i spontano...
![]()
Gusim se u grahu i luku..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došel z rudnika...idem šarafiti ledice na bic![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks