Meni telefon za sad nema lagove. Lagfix da stavim tek kada osjetim probleme?
Pa makni taj advanced killer...on ti guta bateriju.i ja kad sam dosao na android sam to koristio I ubijalo je bateriju.svaka aplikacija se sama zatvara,a neke moraju radit konstantno.android sam po sebi obavlja sve to super I ne treba ti nesto sto zatvara aplikacije.vjeruj mi...
Meni telefon za sad nema lagove. Lagfix da stavim tek kada osjetim probleme?
Forumaš godine :)
Iskreno, ni ja nisam nikave lagove osjetio, ali sam Lagfix to instalirao iz znatiželje. Nikave razlike nije bilo. Kasnije sam ga maknuo zbog nadogradnje na Froyo.
ovak,kupio sam galaxy u vipu i dekodirao sam ga.
nece mi se spojiti prek onog samsungovog browsera na internet, a otvara mi i mail i sve vezano za internet?
ko zna u cemu je problem?
kad dolazi update 2.2 ?
I kako je na Froyu? Brze, sporije, ljepse, ruznije ?![]()
Ma probo sam maknut, ne maknut, bez lagfixa, sa lagfixom, sa svakim čudesima i opet prekratko baterija traje!
Neo da ne mjenjam brzo mobitel stvaro bi razmislio![]()
Kad sam na Hero stavio 2.2, poludio sam... Sve je postalo presporo.
A nista onda, stavit cu i ja na Galaxy![]()
Imaj na umu da sam ja stavio službeni update (registry hack + Skandinavski product code), za a ne one s XDA foruma.
Da, to i ja mislim stavljati. Dosta mi je custom sr**nja... Imam losa iskustva s HTC-om![]()
Skandinavski kod je bio potreban za prvo izdanje Froya koje je kasnije povučeno, novo izdanje je prvo izašlo u UK...
I da se malo dotaknem baterije...
Napunio sam mob jucer u 13h. Od tada sam primio 50-ak poziva, isto toliko SMS-ova, gledao Gmail svakih 20-ak min i Gtalk upaljen. Sad je na cca. 50%... Ja zadovoljan...
Eve ga http://cafe.mobil.hr/threads/69421-F...l=1#post953584
EDIT: U međuvremenu je u UK nadogradnja povučena, sad ne znam jel ovo još funkcionira.
Zašto je sada opet povučena??
Bome lagovi se pojavljuju malo malo![]()
Meni na samsung kies piše, za ovu verziju uređaja nije moguće nadograditi. Što to znači? Jel moram izbrisat sve one lagfixeve razne i to... Nadam se da ne jer je to mukotrpnooo xD
To znači da nadogradnja još nije dostupna za taj product code. Lagfixeve ćeš svakako morat izbrisat prije nadogradnje.
dali se lagfixovi brisu vracanjem mobitela na trovnicke postavke
NOKIA JE ZAKON
misliš na factory reset ili ponovno stavljanje originalnog ROMa ? ako je ovo prvo onda je odgovor "ne". Za svaki lagfix imaš i unlagfix, tako se oni miču.
Stavio sam 2.2... Gledao sam upute na nekom Vodafone forumu (jer mi nije jedne druge nisu pomogle), pa sad imam neke 2 glupe Vodafone ikone... Tako da cu raditi update OPET kad dodje kod nas.
Inace, nist specijalno. Male kozmeticke promjene...Barem za ono sto ja radim.
a di se nalaze ti unlagfixovi mislim kako da ih vidim i maknem?
NOKIA JE ZAKON
Pa prvo moraš znati koji lagfix imaš, te onda potražiti za njega unlagfix, obično je to na forumu s kojeg si i skinuo taj lagfix...
Trebala bi mi jedna informacija od vlasnika Galaxy S-a kupljenog kod nas u Vip-u...
utipkajte *#1234# i izbaciti će vam koji je firmware.
PDA, Phone i CSC.
Molio bih da mi te podatke ovdje prenesete.
Hvala!
i9000xfjm3
i9000xxjm1
i9000oxfjm1
NOKIA JE ZAKON
Bookmarks