dolazim s čitavim arsenalom...
palica je dio...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ti si taj...
još uvijek ne mogu vjerovati da je netko toliko, ajde, neću vrijeđati, ograničen da može tako nešto pomisliti...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Preventivno ga ti sredi, brljo
brljo- forumski sileđija![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Stop nasilju na forumu!;d
za meet, kako to ide, budeš pričekao...
a za nasilje, slažem se, stop nasilju na forumu...
riješit ćemo tu uživo...![]()
Brljo je pretukao čaka norisa.![]()
Kupujem tati karte za Balaševića..
A kaj se sad tu bahatite? Ko se tu kaj.. Aaa, bbbrljo... Hehe, ovaj, nis nisam reko![]()
One day, sky went blue...
ako to radiš preko neta, ok, ali kolko sam čuo, u pothodniku se već poveći red stvorio puno prije 9 sati, kad se otvara poslovnica...
ah, bio dijete, ostao dijete...
da, inače tučem ljude koji me ne znaju...
svi koji su bili na meetu ustvari lažu, svi su dobili porciju, ali se boje progovoriti radi odmazde...![]()
Brljo, iduci put nemoj mi gadat rame sa palicom
OT: Skidam neke remixeve
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, prek neta. Ma da nebi jos iz kuce izaso, ha?![]()
One day, sky went blue...
Fico, makni mjesto od kuda si, da te bbbrljo ne nadje...
OT: kao, učim.![]()
Već je dobio kooordinate.
Bježi, fićo
OT: Isto kao učim. Tj. kao se odmaram od kao učenja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
na fići sad imam uključen tracker, hunt will soon began...
buahahahahahah...![]()
Sad na sisanje...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
LOL![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks