Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče overclockanja, ne bih to nikad radio niti sam ikad radio. Time se automatski gubi garancija jer čisto sumnjam da to proizvođač preporuča i odobrava. Tako da Milestone ima 600MHz a ovo ostalo je već rizik.
    Što se tiče cijena, razlika u cijeni im nije 3.000kn već 1.000-1.500kn u oglasniku a na pretplatu čak i manje kad bi išli uspoređivat. I mislim da vrijedi tih 1.000kn razlike.
    Velim, igrao sam se s Milestoneom, čak sam razmišljao i o kupovini istog jer djeluje kvalitetno, no u usporedbi s iPhoneom 4 nema šanse.
    Bom Chicka WahWah

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Što se tiče overclockanja, ne bih to nikad radio niti sam ikad radio. Time se automatski gubi garancija jer čisto sumnjam da to proizvođač preporuča i odobrava. Tako da Milestone ima 600MHz a ovo ostalo je već rizik.
    Što se tiče cijena, razlika u cijeni im nije 3.000kn već 1.000-1.500kn u oglasniku a na pretplatu čak i manje kad bi išli uspoređivat. I mislim da vrijedi tih 1.000kn razlike.
    Velim, igrao sam se s Milestoneom, čak sam razmišljao i o kupovini istog jer djeluje kvalitetno, no u usporedbi s iPhoneom 4 nema šanse.
    Overclockao sam milestone do 1330MHz bez podizanja voltaže. Inače, ne gubi se time garancija, niti ima štete po procesoru, jer ako dođe do pregrijavanja, mobitel se resetira. vrlo jednostavno.

Na temelju individualne procjene kažeš da milestone nema šanse sa iphone-om. Ja tvrdim činjenično obrnuto.

NHF El Nino, argumentirana rasprava, nema tenzije između nas, mi smo si uvijek ok, zar ne? Budi pozdravljen.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Overclockao sam milestone do 1330MHz bez podizanja voltaže. Inače, ne gubi se time garancija, niti ima štete po procesoru, jer ako dođe do pregrijavanja, mobitel se resetira. vrlo jednostavno.

Na temelju individualne procjene kažeš da milestone nema šanse sa iphone-om. Ja tvrdim činjenično obrnuto.

NHF El Nino, argumentirana rasprava, nema tenzije između nas, mi smo si uvijek ok, zar ne? Budi pozdravljen.
    Naravno da smo si dobri, zar si sumnjao u suprotno! :-)) Ovo je samo debata, a i nadam se da će koristiti kolegi da izabere mob. Svatko svoga konja hvali, to je uvijek tako :-)) Činjenica je da tebi više leži Milestone a meni iPhone i oboje ćemo naći razloge da to argumentiramo.
    Tak da je sve OK
    Bom Chicka WahWah

4. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    ako se već spominje cijena mislim da je to apsolutno neozbiljno raspravljati o cijeni... svaki mob u tom rangu (x10), pa ćak i dosta lošiji mobiteli (c6) su u t-mobile pretplati skoro u svakoj tarifi skuplji od iphone-a.... zbog čega? zbog toga što je kod nas taj telefon debelo precjenjen, pa ga onda možeš jedino imati ako se vežeš za ugovor, a na ugovor je bagatela.... dok se ostali mobiteli ravnaju po preporućenoj cijeni....

"ipone je spejs šatl (haha) za sve ostale telefone" zbog toga što ima vrlo jaku reklamu, a pitanje funkcionalnosti i kvalitete padaju u drugi plan... tako da mislim da je milestone ili čak x10 za puno manje novaca bolji i funkcinalniji telefon i nisu softwerski ograničeni....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  2. iPhone 2G i pokretanje iPhone OS 4.0
    By Horsch in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-05-2010, 10:08
  3. iPhone Music station??iPhone docking
    By 2Crazy in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-12-2009, 18:26