Nije da baš tučete Tarifu 0.28 koja je kod tomata.... Poruka deeeebelo preskupa, i bez data tarife....
0,25 lipa razgovori,uspostava poziva 0,29,sms 0,99,aktivacija bonom 100kn uz prethodnu promjenu tarife,nema podatkovnog prometa
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...ji_pozivi.html
Zadnji uredio Inovator : 08-11-2010 u 18:14 Razlog: dodan link
Nije da baš tučete Tarifu 0.28 koja je kod tomata.... Poruka deeeebelo preskupa, i bez data tarife....
....
a gdje je to objavljeno, nema ništa na službenim stranicama ??
cijena poruke od 0.99kn i nemogućnost aktivacije podatkovnog paketa mi je totalni turn off
istina, više koristim pozive nego poruke, ali ipak ponekad volim poslati i poruku, a mobitel bez interneta mi je danas nezamisliv.
sigurno ima onih kojima će ova tarifa biti super, ali meni je totalno razočaranje.
I opet prva minuta ne može ispasti ispod 54 lipe (nakon nadoplate 100 kn)... Ovo je bratska tarifa Tomata u Tele2![]()
Meni vise smeta sto je obracunska jedinica 60 sek. od visoke cijene poruke!
Evo usporedbe cijena poziva ako nekog zanima, boldano je najjeftinije u toj sekundi:
sek. Tomato-0,28 Tele2-0,49 Tele2-0,25
15 0,56 0,37 0,54
30 0,56 0,5 0,54
45 0,56 0,62 0,54
60 0,56 0,74 0,54
75 0,84 0,86 0,79
90 0,84 0,99 0,79
105 0,84 1,11 0,79
120 0,84 1,23 0,79
Zadnji uredio 10aLEX : 08-11-2010 u 14:41
upravo tako ojpi...reklamna masinerija radi svoje,dok je operateru bitno da mu ostave po 100kn mjesecno,ovako ili onako
Ma neka Tele2 samo smanji cijenu sms-a i biti ce OK!
Kome se da prelazitili ili kupovati novi broj zbog jedne lipe!
Za početak moraju promijeniti ime tarife...ili cijenu poziva!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Spustili su cijenu na 0.23kn/min.
Zadnji uredio ijelec4 : 24-11-2010 u 12:46
gle, sad se i prepucavaju s tomatom.. smanjili su na 23 lipe
Sad čekamo tomatovih 22... -.-
ma da smanjili su, ali đabe im to kad su im poruke masno skupe, pa bolje mi je razgovarati za 10 lipa više ali imati poruke tri puta jeftinije....
To i rade samo zbog reklame da tomato ispadne skuplji. Ima ljudi koji će pogledat reklamu i nabavit taj broj samo jer je "najjeftinije" i onda ti uzmu novce na porukama. Mislim da s ovom tarifom tele2 što se tiče cijene poziva može ići jako nisko baš zbog cijene poruka i podatkovnog prometa i da će tomato prije odustat, ali eto vidjet ćemo![]()
@ijelec4
Ja bih prije rekao da Tomato moze ici sebi na stetu i jos vise snizavati cijenu, jer iza njega je preskupi VIP i ovo sto Tomato radi je u normalnim drzava DAMPING, a kod nas je sve moguce.
Sa fejsa
"Tele2 Obavijest -od sutra snižavamo cijenu minute poziva prema svim mrežama na 0,20 kuna, unutar tarife Apsolutno najjeftiniji pozivi. Detalje oko tarife sutra možete pogledati na našim web stranicama"
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Objavili su na web stranici, stvarno je 0,20kn!
Sva sreca sve ostale cijene su ostale iste, tj. nisu ih povecavali.
@Memphis
Nije ni Tomato lud, oni i dalje imaju onu tarifu 0,24kn. Kad bi ja morao birati ipak bi uzeo malo skuplje pozive i jeftine sms-ove nego ovakva kombinacija od 0,99kn za sms.
Ali sva sreca meni to ne treba pa ostajem radje na Kikiriki tarifi!![]()
evo tele2 opet na 0,18 kn/min... pa dobro nek već snižavaju po više a ne lipu po lipu...
@Expresso
Pa vidis da su bili spustili sa 0,23 na 0,20 i sada opet idu lipu po lipu! Ne zeli niti jedan operater da previse spusti da si ne bi bez veze otimao zaradu!
Ovo bas kao na aukciji, kad moras pratiti jer zelis nesto a ne zelis to ipak preskupo platiti.![]()
Bookmarks