Ne možeš stavit Froyo.
Nego, jesi ti siguran da je to original(pitam zbog toga što si rekao da ima hrvatski meni)?
Imam taj mob i iz kine je pa ima dosta aplikacija na kineski i nemogu ih brisat (ima hr izbornik), ja bi na njega stavio froyo ako je moguce i kako jer mi se ovo sad nikako ne svidja...
Vidim da je za htc moguce sve i svasta a ivaj je dosta slican legendu po specifikacijama (osim manje ram-a).
Fala!
Ne možeš stavit Froyo.
Nego, jesi ti siguran da je to original(pitam zbog toga što si rekao da ima hrvatski meni)?
Naranvo da jesam, vec sam ja i stavljao firmver na novo (kao restore preko itunesa) preko neke sonyericssonove aplikacije za windoze i nije mi mako ta kineska s*anja, mobitel mi se ovako nikako ne svidja, softver mu je ubi boze, spojim se na wi-fi i idem browsat, pa me on onda pita dali ste sigurni da zelite to, ja kliknem da pa onda kaze ali promet se naplacuje ja kliknem OK i tako stalno za izludit, nisam nigdje nasao da to iskljucim, uzas. Kolko mi uopce vrjedi taj fon, dakle otkljucan je na sve mreze, star 2 tjedna nije radio sve skupa 5 dana i naravno nema garanciju tj ima u kini.
Jel more bar 2.1 ili bilo sta da nije original firmver da nekako ubijem te kineske aplikacije ?
U Hrvatskoj ga nudi operater "Bon Bon" za cijenu 1000kn sa garancijom. Tako da sa njegovom prodajom nikako ne mozes dobro proci...
Sto se tice 2.1 za X8 za sada nema najava,ali s obzirom da su X10,X10 mini i mini pro dobili Android 2.1 valjda ce i X8 uskoro![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Evo ubacio 2.1 napokon je izasao, e sad je to drugi mob, ispravili su sve sta mi je smetalo i duplo je brzi, jos sad da ga mogu root-at pa da mi neko malo objasni sta i kako ? ;-)
X8 2.1 nije moguće još rootati.
A daj mi reci, nemam nikakvu app market aplikaciju, probao stavit appbrain al mi neda, kako da ubacim neku od tih da mogu skidat s marketa aplikacije??
Kak nemaš? Među aplikacijama nema "Market" aplikacije?
Mora bit, ako je nema onda ti fale cijeli gapps-i(google aplikacije komplet).
Nemam ne nis, imam hrpu nekih kineskih, al nijedna ni ne lici na market... Trazio sam izgled sam ikone od marketa i definitivno nema nis slicnog!
Imam samo neki app instaler i on uvjek prijavljuje da nema niceg.
Postoji li neki naci da izbrise sve to kinesko sa telefona? Da mu nesto napravi da bude kao iz prodavnice??
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
pošto X8 2.1 nije moguće još rootati onda se ni ne može instalirati aplikacija kojom bi se to brisalo
ako griješim ispravite me
Mi6 Black
@stevan:On je takav, to je njegov original soft ;-) Dakle on vec je iz prodavnice!
Evo rjesio sam svoj ''problem'', dakle nadogradio na 2.1 i onda pomocu ovog tutoriala http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=854181 downgreadao na 1.6 standardni fw koji ima market i sve google aplikacije!!!
Napokon imam normalnu xperiuDakle tema moze u lock!
Zadnji uredio disco : 01-12-2010 u 00:04
Bookmarks