ma, hajdukovci su me totalno razočarali...
onako papčinski odigrati prvo poluvrijeme...
pa kloštar ivanić bi bolje odigrao...
nadam se da će se uspjeti sabrati za nastavak...
mene Dinamo nije iznenadio,znao sam da ce pobjedit. Hajduk me je iznenadio kad se vratio na 2:3. Žalosno...![]()
ma, hajdukovci su me totalno razočarali...
onako papčinski odigrati prvo poluvrijeme...
pa kloštar ivanić bi bolje odigrao...
nadam se da će se uspjeti sabrati za nastavak...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kakav lopov ovaj Sanader... što je sve napričao
Ne znaš da li da se smiješ ili plačeš...
Cionn, Mario- vi ste gimnazijalci- tko je ono rekao da ćemo dobiti svoju državu- ali da ćemo (Hrvati) se tada međusobno pljačkati?
Ne mogu se sjetiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vlado Gotovac?
OT: malo Prodigyja da se opustim![]()
Dosao iz Arena Centra...
Razocaravajuce![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kolko znam, pola dućana i kafića se otvara tek kasnije, tako da ne znam zašto su toliko forsirali današnje otvorenje, osim da naprave totalni prometni kolaps u tom dijelu zagreba...
s obzirom na današnji koncert u areni i otvorenje centra, a znamo kako hrvati puše otvorenje novog trgovačkog centra, kao nešto što se ne smije propustiti, tako da je kolaps zagarantiran...
pričekat malo da se sve otvori pa onda pogledati kakvo je...
OT: ošišao se...
sad chillanje do navečer i posla...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobro je Pervan rekao- imati ćemo više molova u Zagrebu nego na moru.
Oho, vidi beetlemana na Z1...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Konacno doma.. Ove radionicke vjezbe danas, uzas.. Profesor je nepismen... Ajmi..![]()
One day, sky went blue...
lagano spremanje za posao...![]()
Najeo se pečenog graha, malo predahnuo i otišao se voziti.
Stvarno sam se nabrijao (par dana nisam skoro ništa vozio), vjetar je dosta puhao u prsta- ali je išlo, vozio kao manijak bez stajanja
Super osjećaj
Kada sam sišao s bicikla više nisam osjećao noge i mogao bi otrčati 10 kilometara samo tako
Ali nisam otrčao. Ušao sam u kuću, napio se i sjeo- pa su mi samo vruća koljena![]()
Ma nabim ja njih i to otvaranje.
Prvo govore prek radija "Nemojte danas ic u Arena centar bit ce preko 100.000 posjetitelja", ja dodem i jedva 20 ljudi u nekim kaficima.
I bilo je gro ljudi samo zbog ove lude Lady Gage, inace bi bilo sve oke..
Ma taj Arena centar nema nista novo sto vec nisam vidio. Cak u Becu ima jos bolji, a tamo idem redovno sa starcima.
Ja sam pao u nesvjest kada sam gledao cjene, pa covjece tamo odes jednom u zivotu i bankrotiras!
Al ajd, jedini plus je bio to kaj su djelili helij balone pa sam se napusio hahaha![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
.. No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas
je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali
svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će
biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bušić
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma *ebes iPod..
OT: Vidimo se sutra u 6![]()
osobna biljeska: 23.41, prva piva.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Od 8-9 bilo trcanje, od 10-11 teretana :/
od 20-04 posao, od 04:01 do sad INSOMNIA...
nema spavanja danas...
tko bude radio probleme ne meetu, ima razgovor sa mnom... :notooth
Zadnji uredio bbbrljo : 07-11-2010 u 13:06
ja cu sjedit kraj brlje, tak da nemate straha. ja grizem, tucem, grebem i tako svasta nestoe, da, i mogu ga bannat
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
O, điz..
najlakse ovak, kod mene na fejsu imas album razno, tam su ti fotke s davnog okupljanja, imas i mene i brlju i ravilova na tim fotkama.
nije da smo se nesto promijenili. cak sam i kosu skratila neki dan pa je skoro identicna ondasnoj.
a gle, uvijek si na pm mozemo razmijeniti brojeve moba, pa zoves ako nas nemo's nac![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks