Nećeš biti sam- i ja živim zdravim životom
Budemo od jabuke uzeli- da ne izgledamo k'o crne ovce![]()
Meni pase, samo kud bas pivnica...
Izgledat ce smijesno, svi sa kriglom pive, a ja sa sokicem![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nećeš biti sam- i ja živim zdravim životom
Budemo od jabuke uzeli- da ne izgledamo k'o crne ovce![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa, napisala je Luna- 18 (sati) na dalje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja 50 % dolazim.. (nisam siguran da li za vikend idem doma u hercegovinu)
cvita
ja bi drage volje dosel,
samo da mogu ovaj vikend...
sljedeci puta kad se skupljamo, obavezno sam prisutan...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Oce li vise to okupljanje??
Polako mi se puni kalendar sa mutavim testovima >.<
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
kolko god ja hitler bila, nazalost, dolazak vikenda kad se meni/nama to hoce me jos uvijek ne slusa.
jbg, probala sam natjerati nedjelju da ranije dodje, kaze da nece.
sta da joj radim![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ha, mislim, lako ja dojdem, al se ja po zagrebu snalazim ko... Ma sta ja znam kak visetak da bi onda neko trebo doc PO mene, na kraju me odpratit do kolodvora, i rec na koj vlak... Uvjek sam sa nekime iso u ZG, tak da se bas i ne snalazim
![]()
One day, sky went blue...
Krajnje ti je vrijeme onda da se pocnes snalazit. Lijepo dodjes dovoljno rano tako da se stignes i izgubit i nac...![]()
A neznam bas, nekak, zbunjen sam ti ja covek![]()
Jel bu kaj, ste se dogovorili? Kad, kaj, kak...?![]()
Zeznuto je to kad nemaš gps na mobuS njim je sve tako puno lakše.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dođeš na kolodvor, izađeš iz vlaka (kroz vrata) i ideš bilo kojim putem kroz kolodvor (gdje većina ide), pređeš cestu (pazi da te ne pokupi auto), sjedneš na tramvaj broj 4 koji dolazi s desna (ide prema lijevo) kada si okrenut prema kralju Tomislavu i izađeš kada vidiš Zagrepčanku. I tu je blizu Zlatni medo.
Ako se dobro sjećam.
Ili- jednostavnija solucija:
Dođeš na kolodvor (u Zagrebu), pitaš kako doći do Zlatnog mede (pitaš dva- tri čovjeka, za svaki slučaj), sjedneš na tramvaj i čim krene pitaš nekoga u tramvaju kako doći do Zlatnog mede (ili Zagrepčanke), oni ti kažu kada da izađeš i na tebi je samo da paziš da te ne udari auto kada prelaziš cestu (na zeleno- prelaziš, crveno- čekaš).
Sad, ako mi ne budemo tamo (ili budemo ali ti se ne želimo javiti)... Piši kući propalo![]()
Ili izadi iz kolodvora i pici u taxi![]()
Haahhahahaaahaha moze posebna tema sa turtorialom kako doci do zeljene deatinacije?!?![]()
Vlak nije problem (ajd je kad se vracam), tramvaj imam onaj popis kam koj vozi (neki Zagreb tramvaji app..), ma ko ce ga znat... Ak vidite dukokosog djecacica sa sokicem od jabuke, taj sam (ak me stari pusti... Ah...
)
E ti ga bas kompliciras...![]()
deca, ak bute se tak ponasali, bojkotirat cu okupljanje! dosta mi je posla, u nedjelju ne radim
rav, vidimo se?
nazvat cu Icu.
ajmo finalizirati neki popis.
dakle, kopirate i dopisete sebe:
1. Luna
2.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
1. Luna
2. georgy
A, moj popis ti ne valja?![]()
Zadnji uredio georgy : 05-11-2010 u 19:14
1. Luna
2. georgy
3. bbbrljo
dođem na pivu-dvije, obaveze neke prije i poslije, ali svakako dođem...
riješiti dužnike dugova...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ovu nedjelju Luna? Kad otprilike?
Pretpostavljam navečer, probat ću doć.
ovu nedjelju, medo krizanje savske i vukovarske, racunajte od 18h pa nadalje ali mozemo prilagoditi ako treba.
brljo![]()
![]()
Damnish, nemerem u nedelju..![]()
Bookmarks