Doso iz skole, engleski je 4 i 3
Fasciniraju me ovi klinci pred osnovnom, koja je to spika...![]()
One day, sky went blue...
A nisam ja nis reko da sam napredniji, ali me fascinira ta danasnja mladez
Pecem si šnicle![]()
Bas je brutalan bio ovaj potres u Zagrebu
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma kakav sad mrtvi potres? Kolko je trajao? Jacina? Ajmi... Al tu se nije nikaj osjetilo, al nije predaleko od Zagreba...
Haha, to se Zdravko Mamić rasp*zdio na pitanja novinara o Vrsaljku![]()
![]()
OT: učim filozofiju, ps mtr...
Ja sam ko Sokrat: Znam da ništa ne znam.
To ti je najbolje spoznaja ^^
OT: Fino odspavao 2-3 sata, sad laganini na kemiju...
EDIT: Mazem se sa nekom prefinom kremicom iz L'occitanea, prefino mirise![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jel mi se čini ili facebook od nedavno ima manji font... Ili je cijela stranica manja.
Mazem se sa nekom prefinom kremicom iz L'occitanea, prefino mirise
Naručio Black Ops.
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao s trčanja...
poslije trčanja mcdonalds - neprocjenjivo...
a proći pored murije po ograničenju, jer znaš da stoje s radarom tamo, još bolji osjećaj...
sad criminal minds...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Racunalstvo opet... Iduci tjedan dobijemo sedmicu![]()
Planiram da u subotu ili nedelju, kad vec bude otvoreno ovo novo Cinestar kino u Arena centru, na neku predstavu ali da kupim onu Gold Class kartu, bas da vidim kako to sve izgleda...
Fora izgleda ovaj Black Ops...
Link
Dođe mi da ja ubijem ovog "guntumaut"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Danas sam kompletno zaokupljen Rusima...
Od sata povijesti, igranja CoD2 sa Rusima, susreta s Rusima, slušanja njihovih nacionalnih pjesmi...
Я совершенно безумные![]()
Kalinka
Vidi, Steve Jobs na 1 protiv 100![]()
Hahahahahahahaha žorži i ja gledam xDD ah... Sutra mozda obucem se*y majcu od iskona, oujeah :handsome:![]()
Osposobio tapatalk na ovom cudu, al najnovija verzija ne sljaka, samo neka 2 verzije prije...
pogledao dinamo, sad hajduk...
football night...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Natjerao se da napišem koju stranicu elaborata...![]()
Bookmarks