jel to stavio ko na 3gs jel radi?
Evo, nasao sam jos jedan, po mojem misljenju, koristan tutorial pa ga dodaj u Superthread ili di vec.
HD snimanje na iPhone 3GSu
Sto je sve potrebno?
-jailbreakan iPhone 3GS
-iOS 4.0+
-strpljenje i trud
Snimanje ce biti u formatu 1080x800 sa 30 FPS-a
Korak 1
-Ako nemate jailbreakan uredaj, napravite to po ovom (Limera1n) ili ovom (GreenPois0n) postupku
Korak 2
-Zatim instalirajte OpenSSH. Otvorite Cydiu te u Search upisite OpenSSH. Nakon instalacije bit ce potreban reboot uredaja.
Korak 3
-Spojite iPhone 3GS sa kompjuterom. Prije toga ugasite iTunes!
Korak 4
-Skinite i instalirajte Cyberduck za Mac ili WinSCP za Windowse.
Nakon isntalacije, upisite sljedece podatke kako bi upali u vas iPhone:
Cyberduck:
* Server: IP Adresu vaseg iPhonea. Settings –> WiFi –> <Ime vase mreze>
* Username: root
* Password: alpine (ovo je defaultni password)
* Protocol: SFTP (SSH File Transfer Protocol)
WinSCP:
* Hostname: IP Adresu vaseg iPhonea. Setting –> WiFi –> <Ime vase mreze>
* User name: root
* Password: alpine
* Protocol: SCP
Korak 5
-Skinite HDVideo3GS.zip odavde
Korak 6
-Odite pod /System/Library/CoreServices/SpringBoard. app/ te tamo kopirajte N88AP.plist kao sto je pokazano na SS
Korak 7
-Zatim otidite pod /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/N88/ te tamo kopirajte AVCapture.plist, CameraRollValidator.plist i MediaValidator.plis kao sto je pokazano na SS.
Korak 8
-Sada samo rebootajte iPhone i gotovi ste!
Evo kako to izgleda na 3GS-u:
Zadnji uredio imaticx : 04-11-2010 u 17:08
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jel to stavio ko na 3gs jel radi?
evo ja cu sad probat...jedino jednostavnije od ssh-a je instalirat ifile na iphone i ukljucit wireles sharing
EDIT: ja sam napravio ali bez kompjutera tako da sam direktno skinuo zip na iphone i u ifilu-u copy paste ovo navedono u koraku 7...korak 6 se preskace jer je zip file koji si linko novija verzija od tutoriala pa uopce nema file-a za korak 6 i u readme-u pise da nije potreban.
cisto za usporedu video od 10 sec prije je imao 4mb a sada kada ga snimim 16mb. hvala jos jednom za tutorial![]()
Zadnji uredio adrian7000 : 03-11-2010 u 19:54
Da, nisam mogao isprobat tut, jer imam iPhone 4 a 3Gs sam vratio.
Np![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
taman nesto sto mi trebaidem odma probat
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Slike ti nisu radile, izgleda da Redmondpie vise ne podrzava dijeljenje slika. Uploadaj prije na pohrani.com (najbrzi su)![]()
iPhone 5s 16 GB
Izasao je app, HD Video Enabler for 3GS, koji sve dovodi na jedan "klik".
Otvorite Cydiu i upisite HD Video Enabler for 3GS i instalirajte (free je).
Onda znaci da si nesto fulao. Probaj rade preko onog tutoriala onda
dajte postajte neki video
meni to prek cydie cudno...mislim taj hd video enabler je dodatak za winterboard a sve sta winterboard radi je mjenja izgled iphona...drugo da je to dodatak za sbsettings al ovak neznam kak bi to trebalo radit
ja sam instalirao hd video enabler,mogu reći da video zauzima duplo više memorije nego prije i kvaliteta je dosta bolja,pogotovo kada se snima vani
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
steta da se nemre snimit pa pokazat![]()
moze...recimo....ali niko nece....
probao na 3GS-u preko tutorijala ali samo snimljeno zauzima vise mjesta...reza ista...napravio sve kako treba...kod mene ne radi
RoBee
ja sam stavio slike di se vidi da je mena reza drukcija.
Zanimljivo, samo ne shvacam kako moze jedna postojeca hardverska kamerica da se softverski "pretvori" u kavericu za HD snimanje video zapisa...
To mi i nije bas jasno, na kom principu funkcionira sve ovo.
Bookmarks