pa davno smo zakljucili da tele2 pretplatnike i onako ne treba.....ne znam zasto su i uvodili postpaid uslugu,kad ne znaju cijeniti ljude koji im se obvezu biti vjerni.
da nisam sve oko sebe nagovorio na prelazak u tele2, jos davno bi ja presao na tomato, pa cak i na bonbon(je da je skuplji,ali ima kompletniju ponudu)
[QUOTE=raky_b;955813]pa davno smo zakljucili da tele2 pretplatnike i onako ne treba.....ne znam zasto su i uvodili postpaid uslugu,kad ne znaju cijeniti ljude koji im se obvezu biti vjerni.
da nisam sve oko sebe nagovorio na prelazak u tele2, jos davno bi ja presao na tomato, pa cak i na bonbon(je da je skuplji,ali ima kompletniju ponudu)[/QUOTE
I ja sam isto to radio. Nekih 20-tak ljudi što prijatelja što obitelji sam nagovaro da pređu na Tele 2 što su i napravili. Sada se ja moram crvenit i objašnjavat mojima zašto se neke terife nisu mogle aktivirat na vrijeme, zašto se bon preko web shopa ne može kupit već mjesec dana. zašto se ne može provjerit trenutna potrošnja već mjesec dana, itd. MA DOSTA MI VAS JE VIŠE. Jedva čekam da mi istekne ugovor u 6 mjesecu i više odem sa vaše mreže. A prije toga sam poslao dopis Udruzi za zaštiu potrošača, a nas nekolicina se uskoro dogovaramo za prilog u emisiji "Potrošački kod" gdje će se mnogi iznenaditi što je sve TELE 2 radio svojim "korisnicima".
dajte nemojte pretjerivati....ok, ima tu materijala i za potrosacki kod, za zalbe,prigovore...ali potpuno jednako,ako ne i gore je i kod drugih operatera.
i na kraju kome se ne svijdja jedan od lopova, ima izbora da svoj novac ostavi kod drugog.
meni je krivo sto sam druge ljud nagovarao da prenesu broj,ili kupe tele2 broj, jer sad zbog njihovog velikog broja (90% najcesce biranih brojeva mi je u tele2) MENI se ne isplati preci u drugu mrezu. ali mi se isplati preci na prepaid....potrositi jedan bon mjesecno...i kad nemam na racunu...stedjeti.
zao mi je samo sto to nisam napravio prije nekoliko godina dok je u ponudi bila pricalica...ili kikiriki...
Ako vas ista tjesi, i ja cijeli 10. mjesec nisam mogao preko interneta saznati potrosnju preko weba.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
provjera stanja racuna je proradila, i radi kako spada, pokazuje potrosnju unutar MMP. ako nista, bar to sad funkcionira kako spada![]()
meni na postpaid ne radi..
meni je jucer normalno radilo, kaze da sam potrosio 2,5kn u paketu od 150kn, a van paketa da nista nisam potrosio. i napisu dugovanje.
sad ne mogu provjeriti jer nisu prosla 24 sata
Radilo mi danas. I hvala ne znam kome, da pokazuje sve što želim znati. Iskorišteno unutar paketa; i iskorišteno izvan istoga.
Tako neka ostane!
Još bi bilo odlično da unutar iste provjere pokazuje i podatkovni paket!
hmm, da, prek poruke radi a preko moj.tele2 ne radi..
evo molim sve za veliku pomoć, 27.10.2010 mi je isključen broj i prekinuta pretplata zbog tri neplaćena računa to i nebi bilo čudno da 24.10.2010 nisam bila ukljuena na temelju uplate od 500.00kn koja je uplaćena 22.10.2010
ok zovem službu za korisnike kažu uplatite još 170.00 kn duga i pošaljite zahtjev za aktivaciju boja
zovem drugi put 1.099.00kn nekakvih 750.00kn zbog prekida ugovora navodno je falilonekoh 30.00 kn da se zatvori račun šaljem mail dobivam treču informaciju ma ko je tu lud????
šta radit koga zvat koliko uplatit ??
ako je tako kako kazes, napisi pisani prigovor.
dokaz o uplati,ukoliko ti ne prihvate prigovor, mozes proslijediti i na drugostupanjsko, odnosno i putem "potrosaca"
Ja nisam ništa shvatio što si napisala?
nakon neplaćena tri računa tele2 mi trajno prekida pretplatu
ok ali par dana prije otkaza ugovora oni me na temelju uplate uključuju i ja tri dana normalno koristim mobitel kako ??
sad me terete za raskid pretplate od nekih 750. 00 kn
ma totalna ludnica prekomplicirano za objasnit a najgore od svega što na glupoj službi za korisnike uvik daju različit odgovor![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Čim u 12. mj mi istekne pretplata prenosim broj na bonove. Nakon toga kada se mogne prenosim na bon-bon. I ja sam nagovarao sve da prijeđu na tele2, sada ću lijepo opet nagovoriti da prijeđu na bonbon. Uzeo pretplatu zbog dobrog mobitela k850i, platio ga 700kn i pretplata 150kn...To mi stvarno nije trebalo. Kao prvo, mobitel je išao jedno 3-4 puta na servis, sam sa morao nekoliko puta raditi nadogradnju softwera zbog BROD-a (crkne mob). Uz pretplatu od 150 kn na dvije godine još sam morao dati 700kn - koja sam budala bio...
Prije par tjedana sam kupio samsung preklopni u konikomu (dekodiran naravno) za 800kn. Broj u uzeti bonbon i nadoplatim 40 kn mjesečno i pričam sa svima u obitelji...Tele2 je bio najjeftiniji...sada više nije. Pretplatu općenito neću uzeti više nikada!!! A ne pada mi ni na pamet ganjati naj mobitel mjeseca. Imam mob s kojeg mogu nazvati, poslati sms, malo na net, ima i kameru šugavu. Ako ga i izgubim nije mi žao...nemam pretplatu, nije bio skup. Osim toga je i pouzdan - ne crka!
Tele2 se pridružio ostalim "velikim" operaterima. Možda nije nikada ni bilo razlike...možda smo samo mi to silno željeli da tele2 bude bolji nego T-mobile i Vip.
Imao sam pretplatu na vipu - opekao sam se masno! Imao sam pretplatu na T-mobile - opekao se također. Tele2 pretplata me je manje koštala ali također se nisam usrećio...
Zaključak: Broj na bonove, mobitel za gotovinu (onoliko dobar koliko gotovine imaš u džepu). Mrežu biraš ovisno o trenutnoj ponudi!
jbg....nije do telaca nego do proizvodjaca mobitela, tj SE i mjihovog servisa za HR,ali svakako si u pravu da nije vredno toliko se vezati za 200-300 kn ustede na mobitelu
Kod mene je slijedeći problem. Već mjesec dana ne mogu platitiparkiranje sms porukom. Pošaljem sve kao i prije te dobijem odgovor: ''Usluga trenutno nije dostupna zbog nedostupnosti sustava. Vaš Tele2''. Zvao sam ih i pisali su prigovor. Nakon par dana nazove me lik i kaže da su sve sredili i nek probam. Naravno banana. Sad smo kod trećeg prigovora i još ne mogu. Sad sam skužio da mi ne šalje besplatne poruke preko ''moj tele2'' Uredno im skine broj ali je primatelj ne primi. Ima li tko takvih iskustava?
da rezimiramo
tele2 se zadnjih 2 mjeseca totalno srozao.. i ja također čekam istek ugovora, (3. mjesec tek) pa ću se ili prebacit na tarifu 50 ili preć na bonove... ali na ugovor više ne..
Mišo,
javi se privatnom porukom kako bismo mogli uzeti tvoje podatke i vidjeti u čemu je bio problem.
Hvala
Možete pogledati račun za zadnji mjesec na moj.tele2.hr, u PDF-u, kao i ispis poziva? Meni nema ništa za prethodni mjesec. Stoji samo stanje, ali od PDF računa, ni P
Ja ne mogu, ali ni prije mi to nije bilo dostupno dok ne dobim doma račun. Ja za ovaj mjesec još nisam dobio standardan račun, iako mi inaće stiže do šestog u mjesecu. S obzirom na tu nadogradnju sustava i sisvete, očito ćeš se još malo morat strpit.
Bookmarks