Sony Ericsson Xperia X8,uskoro ce biti u ponudi kod novog operatera za tacno 1000kn
Ili ako hoces kupi preko oglasnika novi HTC Wildfire![]()
kupujem mob sa androidom.Znači mog koji ima update na 2.1 ili 2.2 android.Kamera mora biti minimum 3mpx sa ili bez blica sa mogućnošću snimanja.Mobile najviše koristim za slušanje muzike i korištenja igrica i programa.Naravno da ima wifi konekciju, da je touch da ima bloototh i memorijsku karticu.Cijena do 1000kn(max. 1300kn)pa predložite koji mi je mob najisplatnije kupiti za te pare.
Sony Ericsson Xperia X8,uskoro ce biti u ponudi kod novog operatera za tacno 1000kn
Ili ako hoces kupi preko oglasnika novi HTC Wildfire![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Po meni HTC Wildfire ti je bestbuy ako nisi neki heavy user...
I meni samo sto ga nece naci za 1000kn,vec za ono 1300 sto je naveo kao max. i to preko oglasnika.
Ne znam kolika je u trgovinama kod vas cijena samog uredjaja ali ovde u Sarajevu je 480KM(1900kn),no vi ga imate priliku kupiti u vipu za 1800kn.
Ja licno da kupujem ili bi uzeo u trgovini ili to preko operatera(kao sto vi imate priliku),jednostavno ne vjerujem oglasnicima![]()
X8, od sutra je u ponudi bonbona. ravno 1000 kuna. ganc novo, bez pretplate.
Napisao je do 1300kn...
Mislim da će biti problem doči do x8, ali na tvom mjestu bih preko oglasnika kupio lg gt540, ja što ga više gledam to mi je bolji. Android 2.1 je već dostupan za njega, tanji je i lijepši od x8, a i kamera mu nije fixed, već ima auto fokus. 1000kn, novi, oglasnik.
vamo u sarajevu je x8 tačno 1300kn nego ja veoma puno koristim bloototh a koliko znam 1.6 to nema a isto tako ni neznam da ima update na 2.1 ili 2.2.Čuo sam da ima neki bloototh transfer koji se skine sa marketa ali mobitel mora biti rootan.Pa znali neko kada će doći update za x8 na 2.1 ili 2.2.
lg gt540-njega sam gledao vamo u sarajevu ga niko nema .Htc wildfire ima ih nekoliko ali sve preskupo tako da mi ostaje x8 i mislim da mi najisplatnije njega kupiti jer ću novog naći za 1300kn.
Još jedno pitanje?Je li istina da mob mora biti root da bi moglo na njega bloototh transfer(mislim na mobitele sa androidom 1.6)
Jedno offtopic pitanje. Posto si i ti iz Sarajeva,zanima me gdje kupujes mob i gdje si vidio X8 za 1300kn? u Kam-conectingu? ako je kod njih,oni na svom sjatu postave sve mobitele a ono nemaju ih ni 5-6![]()
Kad kazes vidio,mislis uzivo ili na njihovom sajtu,posto su na sajtu stavili da imaju sve mobitele a kada ih nazoves kazu kako nemaju i ne znaju kada im dolazi
I ja sam gledao na njihovom sajtu Htc Wildfire 470KM,dobra cijenaJa cekam Htc Gratia i nadam se da nece biti preko 550KM
![]()
Bookmarks