Nije problem u mobu već u marketu. Download ne želi završit, ili krenut uopće.
neznam jel samo meni, ali koji god program da probam skinut s marketa , neće instalirat tj. downloadat.
Nije problem u mobu već u marketu. Download ne želi završit, ili krenut uopće.
Jel mob rootan?
I mene je zezao. Skidao sam Bonsai blast i skinuo se tek od drugog pokušaja i trebalo mu je 3-4 minute da počne download.
Da, Market u zadnje vrijeme i mene nekaj zafrkava.
Ili uopce ne pocne download, ili oko 50-60% jednostavno sam od sebe cancela download :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ides... Znaci i opet ipak nije samo meni. Jej!
Uz sve navedeno, meni jos nekad zna iz cista mira javiti "Download paused".
Uf, dobro je, ja vec mislio da mi ne valja nes sa mobitelom, i kod mene su isti simptomi...
Nisam koristio Market jučer, pa ne znam, ali isto tako ako imate malo prostora na mobu, neće vam dati da skinete novu aplikaciju. Obratite pozornost i na to.
Pozz.
ok. onda nije samo meni. valjda im je server pretrpan zahtjevima za skidanje
jel vama idalje market problematican
ja nikako skinut aplikaciju, da ga naopako okrenem neide
ne skida ni meni na Heru
HC4L
Do Googla je, svi imaju problem. Nema druge nego čekati da oni to riješe.
U međuvremenu postoji jedna caka koja možda nekome pomogne:
Otići u settings - applications - manage - all (ili options pa filter - all) - naći Download manager - Clear data.
Meni je par puta pomoglo...
iman i ja caku, do 15 puta pokusas skinut upalit ce jednom 100%
jednom ce zapet na starting download
pa onda download unseccesfull par puta
a mozda upadne i download paused
i onda mozda pocme skidat i skine 4,84kb pa zapne
a mozda skine i 11,42 kn pa zapne
i onda eto jednom uspije![]()
upravo to, također više puta probam pa ako prođe-prođe
![]()
Čitam na ovom forumu i još par foruma kako market ne radi.Nije niti meni radio pa sam se utješio(kratkoročno) po forumima da niti drugima ne radi.Valjda je do googla.
E pa nije..
Ošo sam danas ujutro u servis(mob je pod garancijom) i pitao čovjeka da mi objasni šta krivo radim.
I objasnio mi je da je problem u softveru.ostavio sam ujutro mobitel i popodne ga pokupio.
Čovjek mi je riješio softver i SVE radi SAVRŠENO.Znači ništa nigdje ne zapinje niti zaostaje sve skida u sekundi.Ono savršeno.Pa evo kao hočete...
pozdrav
Bookmarks