Sup?
Razmišljam da operem bicikl sutra![]()
Zadnji uredio georgy : 30-10-2010 u 23:03
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Naravno, neću valjda bacati pitku vodu na sebe- kad kiša svako malo pada...
Ti se pereš više puta mjesečno?
Odo spavati.
Tj. igrati What the doodle![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Gledam od Kanye Westa Runaway na youtubeu i kontam kako je to u principu rasisticki ustrojeno prema bjelcima
Bas cudan video.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma, nije...
Covjek ima samo crne prijatelje, a zabavljaju ih samo bijele balerine (kojima on svira i upravlja ih).
Ali onaj beat koji pocinje na 6. minuti mi ne izlazi iz glave...
Sat sna vise![]()
Pa kada malo bolje pogledas video, i razmislis, dodes do rezultata da je bas rasisticki ustrojen.
Pogledaj si to od 6. minute, prvo mi prikazu M.J.-a, pa onda likovi hodaju sa siljastim kapama okolo () i onda onak sve crnci sjede za stolom, u bjelim odjelima, i iza bjela sluskinja toci pice, bijele balerine koje on "upravlja" itd.
Malo mi je "muka" od takvih videa.
A tek kada do kraja pogledas, onda ti se smuci...
@PS: Slazem se, preodlicna mi je ta pjesma od 6. minute. Samo, ja sam uspio naci tu pjesmu ali je bas kratka, jedva 2.30 min
EDIT: Bas je super ova nova Googleova pic.
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 31-10-2010 u 00:30
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Taj kratki dio na 6. min je izgleda remix.
01. Dark Fantasy 02. Gorgeous (Ft Kid Cudi & Raekwon) 03. POWER 04. All Of The Lights 05. Monster (Ft Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver) 06. So Appalled (Ft Jay-Z, Pusha T, Prynce Cy Hi, Swizz Beatz & The RZA) 07. Devil In A New Dress 08. Runaway (Ft Pusha T) 09. Hell Of A Life 10. Blame Game (Ft John Legend & Pusha T) 11. Lost In The World 12. See Me Now
Edit: stvar je Power
Zadnji uredio xlr : 31-10-2010 u 10:29
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zato lijepo pustiš muziku, i ne gledaš video...
pola sata dobre muzike...
došao s posla, polako na spavanje...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Happy haloween!! :bundeva:![]()
One day, sky went blue...
insomnia...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Cionn- ono "ma nije..." je bila ironija
Stvarno treba napraviti neki smiley za ironiju...![]()
Ma, boli me briga jel on rasist ili ne...
xlr- ma znam, ali meni je onaj beat s drum pada odličan. A njega nema u toj pjesmi.
No, kada izađe CD- valjda će staviti i to.
I ja sam razmišljao da to napravim- ali sam čekao da netko stručniji to obavi...
Može link?![]()
Evo linka:
http://www.mediafire.com/?z50yx8ukivha50z
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala![]()
Obavio posao... Tocnije. premetao kuruzu od 9 ujutro, ne osjecam prste... Pijem neki energy drink... A poslije kod frenda na rojs![]()
One day, sky went blue...
Mucim se sa instalacijom Mafia 2 igrice...
*ebote pa lakse bi bilo osvojit na lotu nego ovu igricu pokrenut...
U čemu je problem?
Ja je najnormalnije instalirao...
Možda ti je ogreban DVD- odnesi u dućan gdje si kupio da ti zamijene![]()
Ma tuzit cu "susjeda" za los DVD
I kada sve unraram, mountam, instaliram. Dobijem shortcut na desktopu i sada kada pritisnem na njega, nista se ne dogada.
Na mountanom DVDu je SKIDROW file, tamo je valjda crack(??) Mafia2.exe.
A u folderu u kojem sam instalirao igricu, uopce nemam file koji se zove Mafia2.exe, nego samo launcher.exe.
Sad cu pogledat dal ima neki fix ili sam ja nekaj zeznuo.
Bookmarks