Uspio složiti gornju polovicu.
Naravno, slažem onu 2^3
Sada još samo drugu polovicu![]()
Uspio složiti gornju polovicu.
Naravno, slažem onu 2^3
Sada još samo drugu polovicu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Reportam postove![]()
Ajme, sjetio sam se one igre Boogaloopers... Na cijelom internetu samo neke demo/triaj kaj vec... Igra je prezakon, se sjeca mozda te igre? Neki brodic il kaj vec, i pomices ga misom, i radis krugove oko tih nekih boogasa i tak rjesavas nivoe... Ta nostalgija....
One day, sky went blue...
Došao s igrališta, za promjenu
Odigrao par utakmica, čak nisam ni toliko loš koliko sam mislio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U grijanju klupe??
@Luna: Onaj torrent koji si mi dala ne valja.
Kaze da je encryptan i da trebas skinut codec sa infoavi stranice :/.
A codec je trojanac.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
good morning...
lagano buđenje i dolaženje k sebi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Da, da...
Skoro svaku sam igrao.
Imali smo solidnu ekipu.![]()
Kaj nocas posinje zimsko racunanje vremena?
Nekaj nije u redu sa pesekom mojim... Trese sa glavom stalno, coha uho, a kad ju poceskam po uhu onda ju nes boli... Probao sam malo procackat da vidim jel krvari, ali ne... Al nekaj ima u uhu, i bome moram priznat da smrdi![]()
jes, upala uheka. ili su joj se neki nametnici naselili.
i moj macor je imao (doduse, nije smrdilo), vet mu je procistio i isprao uho, dobio neke kapi s kojima smo kapali tjedan dana i sve je okej.
jel dobiva ampule protiv buha? ne znam za pse, ali u tim macjim ampulama ima tvari koje odbijaju i usne nametnike.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ok... sad me bole noge...
Ocito uheko dobilo upalu
A je, dobila je neke pilule za buve te, sad, mislim da joj je baba dala to, al nekaj ko da joj se cjedi iz uva... Nisu nametnikiha nis, mislim da imamo jos tog za uva za peseke (vec prije je nekaj slicnoga imala, kolko se sjecam, neznam jel ima, al ajd...).
OT: Odo trazit kapi za pseca uha...
EDIT: na kraju si je zgrebala uheko iznutra... Opet... A je blesav pesek![]()
Zadnji uredio fico45 : 30-10-2010 u 18:36
pas nije blesav, nego nema ruku kao ti da se počeše kad ga nešto svrbi ili smeta...
stoka, s psom kod veterinara...
odmaram malo prije posla...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ma jooooj, nisam tak mislio, pobogupesek moj mali
a bu ju to proslo..
Sad me stari nazivcirao, taj lik nije sav svoj... Polako shvacam zakaj je moja stara otisla od njega
Lol, sad sam tek primjetio da mi je ruka ko cackalica
Ruka gore ko voli nachose od sira!!!!!!!!!!!!!! :hand_up: ^^
Spremam se u A. Mall, ako je netko tamo nek javi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
....
A, baš sam mislio sad malo otići...![]()
Neću!![]()
Idem spržit 3 jaja a vi momci malo oladite matereti. Brusite ko veliki.![]()
Da da prijetim modu
Moze i to, da te pred publikom odma ponizim...![]()
Dogovoreno
Razmišlam da stavim CM 6.1.0...
Bookmarks