stara fora rješavanja robe kojoj prijeti istek roka trajanja...
obavio neke stvari po gradu, šišanje pa chill do navečer...![]()
stara fora rješavanja robe kojoj prijeti istek roka trajanja...
obavio neke stvari po gradu, šišanje pa chill do navečer...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
E, sad mi neces vjerovat... Sve su boce tocene ne prije 20.10.2010. I jos imaju one stickere po kiosku kao "Kupi coca colu od 0.5l i ceka te iznenadjenje". Bas cudno...![]()
One day, sky went blue...
djecooooooooo, i odrasli... sta ima???
OT. ljencarim, kontam kako provesti vecer...
Došao iz škole.
Drugi tjedan praksa![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Došo s treninga na 5 stupnjeva. Nije bas ugodno. Zrak ko žilet kroz grlo...
Otreso jednu štrudlu od yabuke i jednu od čiza,čašu đusa i to je to...
Dobro,i zapalio sam cigaru,al ne uklapa se u moj sportski način života,pa....
![]()
Specem si one male pizze iz Lidla i specem si jezik... Kak sam zakon -.-'
e pa kad i drugi to rade tu, sad cu i ja malo
pliz, help
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Smrzavam se na jedva 5 stupnjeva..
J*bem ja kontrolora koji je bas mene isao trazit kartu.. -.-
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne bi se smrzavao da si odmah imao kartu.![]()
Prvo izgubim novcanik u skoli, di mi je papirc od osobne i naravno kartica za tramvaja, da bi onda poslje skole uletio u tramvaj medu 2 kontrolora od kojeg me 1 pitao za kartu, a ja sam se pravio glup i samo sam izjurio van iz tramvaja.
I okrenem se kad ono frajer zamnom van -.-"..
I fino lagani sprint, preko ceste, i pjesice do doma...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
E, cione, ti si stvarno specijalac...
Polako se spremam u krpe (tocnije na kauc u dnevnom boravku, cak se i na kaucu bolje naspavam). Okupao peseka, nekam je zbrisala..
Mogao si se samo ispricati- vidim da ljudima u vlaku svaki dan tako oprastaju.
Pogotovo ucenicima, jer zna kontrolor da imas besplatan pokaz.
OT: Pokusavam rjesiti malu rubikovu bez algoritama, krenulo mi je polako![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja to nikad nisam znala.
slozit rubikovu, jel.
:Stupid:
makar, nije da sam se i trudila nekaj pretjerano
georgy, kolko me sjecanje sluzi, bila tu negdje u kafeu citava tema o toj kocki. pa trazi ak nisi znao/ak ti se uopce da
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
cionn, cek. film trazis?
i ja trazila damas, vidis, skinula sam torent al ga nisam upogonila jos. bas idem probati
Ma, ima puno tutoriala po netu. Ali, morala bi se moci i sloziti ovako- "iz glave".
Trenutno mi sluzi za ubijanje dosade, kad je slozim par puta- mozda krenem na brzinu.
"Rade ne riskirat"- bolja bjezat?![]()
Yep, film.
Necu dat CineStaru 40 kn za taj film, jer mislim da ne vrijedi tolko, a opet me interesira
@georgy: bolje ne iz glave xD. Ja sam izgubio punih 1 mj da slozim tu prokletu kocku..Jednu sam uspio slozit na taj nacin da sam ju rastavio (raskomadao) i slozio fino po bojama
PS: Da, bolje bjezat kad znas da te ganja dedek od 40-50 god koji nemre hodat
@Luna: Daj pls ako imas link od torrenta negdje (history) pa mi ga pls posalji![]()
ja nasla od prve i skida mi se nesto od 1 gige
os da ti javim kad se skine jel to to?(iskreno uopce nisam gledala ima li torrent kakve komentare i sl
)
posaljem ti na pm odakle ja skidam![]()
Ja inace stavim skidat po 2 torrenta iste vrste (sadrzaj) pa onaj najbolje kvalitete zadrzim.
Jednom sam trazio film, ne sjecam se vise koji je bio, i kada sam pokrenuo imao sam kaj vidit; gole tete
PS:
@Ravilov: Cestitke![]()
(tek sad vidio da mi je nesto cudno oko tvog nicka
)
EDIT:
Dode mi da placem kada gledam ovo
Kako mi Samsung moze raditi novi Nexus![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 30-10-2010 u 00:27
kako ljudi nikad neće naučiti...
kontrolor vam ne može napisati kaznu...
za napisati kaznu mu treba vaša osobna, a osobnu vas može tražiti samo službena osoba (policajac) uz predočenje značke...
stoga, ako pored njega nema policajca, a rijetko ih ima, on traži osobnu, kažeš da te nema pravo tražiti...
pošto su najčešće bahati, onda će kao ići zvati policiju preko mobitela, a ti ga samo uz smiješak pitaš kako te misli zadržati dok policija ne stigne...
njegov tupi i zbunjeni nagradiš svojim smiješkom i polako odšetaš...
provjereno uspijeva...
došao s posla doma, ranije završili, nije bilo posla...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Probudio se, neki cudan bol u ocima... Neznam zakaj...
Btw, se moze vadit osobna sa 15 godina? I jel mi uopce treba sad vec osobna?
moze,ja sam vadila s 15 samo sto onda s tobom mora ici mama ili tata jer tada se oni potpisuju na zahtjev.a cuj,jel ti treba..a dobro ju je imati,meni su je vadili zato kaj sam tad isla solo na more i pocela izlaziti van,pa da je imam ak me netko trazi.samo kaj tad nije bilo onog zakona da mladji od 16 ne mogu iza 23 bit vani :-) u mom drustvu svi su imali osobnu s 15 jer smo izlazili van.
E vidis to nisam znao.
A ko ce znati vise ko tu kaj moze u ovoj drzavi...x
@Fico:to te bole oci od one kosurine na glavi, nista ne vidis od toga xD...
Bezveze ti je osobna sa 15, nista ti ne znaci..
Ja sam osobnu izvadil sa 17 i pol godina
Prije mi ni trebala sve dok me murja nije zaustavila u 4 ujutro
OT: Moram sredit sobu, izgleda ko da je hrpa napaljenih majmuna imala tulum cijelu noć nutra.
Onda zadaća, usisavanje kuće, igranje Half-lifea 2... Raznoliko ispunjen dan![]()
Bookmarks