E bok svima !ja sam novi ode nabavia sam prije par dana nokiu n95 8 gb svida mi se mobitel al ima neki problem i neznam do cega bi to moglo biti??? pa ako iko moze rec bar otprlike sa cime imam problem jako bi vam bia zahvalan !
1.real player nemoze ucitat nijedan video kad upalim neki video samo ucitava zvuk...
2.kad uprem na kameru sve mi je crno nista nevidim tek kad uprem za slikat on mi slika .znaci nemogu ni snimat video jer mi je sve crno ...jeli iko imao slicnih problema ??'
znaci nea mu spasa jel postoji ikakav nacin ??' bar da pokusam nesto popravit
prabaj odnjeti u servis
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nađi neki razvaljeni na njuškalu za sitne pare fala bogu ima ih i preslože sam svoj majstor što da ti drugo kažem
A možeš i skinut masku di je baterija iza nije teško dapace ultra lagano samo nemoj ko sivonja uzet i natezat jer ceg je sigurno potrgat.
Na dnu tipkovnice lagano povuci i vidjet ceš da se razdvaja i lagano kreni prema gore i otvort češ ga i vidi jel što korodiralo ako je više srece drugi put.
ovako diagnoza za real player verziju u n95 8gb je ta da neke video datoteke nemože reproducirati pa očitava samo zvuk sa njih za to ti je lijek smatmove i CorePlayer programčić koji će većinu formata odraditi. a za kameru isto mislim da nije greška u hardveru jer inače nebi mogao ni slikati. Kad si kupio telefon ako nije bio nov pametno bi ti bilo da napraviš glavni reset na tvorničke postavke(telefona) i format(masovne memorije) možda je predhodni vlasnik nanjega instalirao svega i svašta pa je ostalo nekih exe datoteka koje žderu radnu memoriju i vrte se upozadini. A ima i programa koji znaju napraviti velike probleme OS-u.
Bookmarks