Vezano za sliku to je problem do Google kontakata. Ti njemu fino uploadaš sliku, ali je on na serveru obradi pa ispadne loša.
Rješenje bi bilo ili da taj kontakt na mobu linkaš sa njegovim face profilom ili da kontakte sa slikom spremiš na internu memoriju telefona umjesto da ih držiš na Google accountu.
Alternativno možeš probati neku od fullscreen caller ID aplikacija (ne mogu se sjetiti imena neke)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nikako, to je eto tako zamisljeno da bude, da ne zauzima previse u imeniku.
Vidio sam da na Marketu ima nekih aplikacija koje omogucuju full-screen caller photo, pa nekih koje omogucuju high-quality caller photo...
Za ovo imas vec hrpu drugih tema...
I BTW to su dva pitanja, a ne jedno.
Mislim da to nema veze sa gContacts, ja to ne koristim pa mi je svejedno slika losije kvalitete.
Koliko znam, resizeanje se obavlja na samom telefonu...
@ravilov, to mozda vrijedi za stock android (upravo testiram i tvoja tvrdnja zasad stoji), ali na senseu je moguce dobiti kvalitetniju sliku ovim gore savjetima![]()
Negdje na xda forumu sam pročitao da su auto end task programi kao štetni za mobitel jel neko zna nešto o tom jel istina?
Zato što zatvaranje pojedinih aplikacija dovodi do pojačane potrosnje baterije, jer neke aplikacije rade konstantno u pozadini...ti ih zatvaras, one se automatski pokreću,i gutaju bateriju...mozda su se na to odnosili...
nemrem nis skinut prek marketa :S ja stisnem instal al ga nezeli pocet skidat, download nestane sa 0% a nekad ga pocne skidat i to skroz sporo dode do 4 % i download nestane :O
inace vec ima tema jedna ovdje kada se download sam od sebe prekido ili uopce nije krenuo il mu je dugo trebalo al taj put je bio problem sa marketom... sad neznam dal vama radi market normalno ili??????
Najnormalnije mi radi market.
U postavkama očisti podatke(clear data) od aplikacije, možda pomogne.
taman sam se ponado da je problem rjesen kad ono opet isto.. mogu skinut samo neke.. za sada sam 2 uspio ove ostale nece.. npr uspio sam skint "MyPiano" i "Musical Lite" a "Latter Piano" i "Piano Instructor Lite" mi nezeli skinut.. odem tamo u downloads u marketu i ispod "Piano Instructor Lite" mi pise Download unsuccessful :/ .. ako ga cancle i opet pokrenem opet isto...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
"Download unsuccessful"
Vrlo čest error zadnjih dana, nije do tebe nego do Googlea.
Ma probo sam sve zivo.. unmount karticu pa restartat mob, izbrisat cache, onda nes sing out u google talku. ma svasta.. nis ne pomaze.. probajte vi skinut Piano Instructor Lite
Cini se da je market proradio, barem djelomicno, neke stvari mi je odmah skinuo dok za neke da nece, onda prekinuo, pa ponovo instal i onda primi..
ma i dalje ne radi
ljudi, dali zna netko zasto ne mogu birat izmedu Launchera i htc sense kad stisnem HOME tipku, samo me posalje na onaj pogled svih prozora odjednom??![]()
skini si home switcher sa marketa ako ti ne radi ovo na mobu.. naravno kad market proradi jer opet **** po tavanu![]()
zaboravio napisat, stigo mi je neki dan hydro gel case sa ebaya, neloše, puno je tanji od gumenih kurtona koje imao do ad, puno čvršći i igledao kao da se neće rastegnut za par dana kao što su se ovi gumeni.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dl...524291625#shId
e da, izašo je leedroid 2.2, ja imama 2.1, ak skinem i pokrenem instalaciju sa SD-a to bu mi sve programe pobrisalo jel? ili će se samo kao updejtat?
Bookmarks