Definitivno Optimus ako bas mora biti izmedu ova 2 modela.
2G je vec zastario i bolje ga nemoj uzimat...
Razmisljam da mijenjam 5800 Xpress Music, jer mi se display poceo kvariti. Naime, otkad sam ga flashao sa C6 v51 softverom otkrio sam da ima jedva vidljivu crnu mrlju kad se ukljuci neka dark tema.
Uglavnom, sta je od ovoga bolje: iPhone 2G polovan u tip-top stanju ili LG Optimus nov? Trazim telefon koji ce mi duze trajati, jer me 5800 razocarao po pitanju izdrzljivosti.
Definitivno Optimus ako bas mora biti izmedu ova 2 modela.
2G je vec zastario i bolje ga nemoj uzimat...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slažem se sa Cionniem.
IPhone 2G je već zastario i nema dobru kameru (VGA),dizajnom nije baš nešto.
I iPhonei su po meni komplicirani za korištenje.Bez stavljanja dodatnih programa ograničen si (Bluetooth,MMS i kopiranje sa kompa).
Jedino dobro naprema LG GT540 Optimusu je to što ima kapacitivni touchscreen.
A LG GT540 je na Android platformi za koju se više rade aplikacije i podrška za njega je veća,nego za iPhone 2G (Classic).
2g ima 2.0 mpix kameru kao i 3g. Ja bi radije 2g ako je ocuvan. Sada ni 3g nisu skupi.
Ma optimus. Em je nov em je hardverski boljiImas i Android
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ti si neki iPhone fanatik?
Rade bi uzeo mob star 3 god nego mob koji je dosao ove godine?
Ma s kojim se to danasnjim mobitelima moze 2G usporedivat? :fail:
Nemozes mi rec da mobitel koji je dosao prije 3 god jos uvijek nekaj valja na trzistu...
I to kaj ti govorist je cisti stereotip, dakle da nista od LGa ne valja...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Može se uspoređivat, bez problema.
Imao sam KU990 kojem je crknuo display nakon mjesec dana, imao sam KG800 kojem je crknuo flat nakon 5mj., imao sam BL40 na kojem je baterija bila u qrcu (al sam dobio novu zbog garancije). Za mene LG sucks!
Bom Chicka WahWah
Meni i danas 2g izgleda odlicno i niti jedan lg se ne moze mjeriti s njim po pitanju kvalitete izrade.
ipak onda ce 3g doci u obzir, cisto jer ima gps i noviji je model. kamera mi vise nije bitan faktor. trenutno je za iphone u razvoju iphodroid (android za iphone), slucajno sam naletio na googlu. dakle ganjam softver i ovakvu rezoluciju ekrana. na 5800 mi ekran nije sirok i to me iritira. pa siri je bio ekran na lanjskom SE P1i.
a lg cu uzeti kao rezervnu varijantu, ukoliko ne budem u mogucnosti da prikupim za iphone. treba mi izdrzljiv telefon s touchscreenom, na koji necu morati pri normalnim uslovima paziti da li ce se ogrebati i da ga nosim van futrole, jer ovaj 5800 stalno drzim u futroli posto je podlozan habanju.
i ja sma imala lg, koji je bio uzasan...a frend je takoder imao neki lg koji mu je isto krepao nakon par mjeseci...
uglavnom,kad netko zeli kupiti lg, ja ga obavezno odgovaram...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
buduci da nije puno veca razlika u cijeni razmisljam o 3g. neko ga gore spomenu pa mi dodje u razmatranje. ipak je rijec o polovnom telefonu, pa valja pripaziti.
Za cijenu iphonea 3g mislim da mozes naci telefone s boljim specifikacijama.
Ja ganjam uglavnom telefon koji ima mocan i prosiriv software, te glazbene mogucnosti, i sto je najbitnije da je cvrste izrade, jer mi je vise dosadilo svaki put vaditi telefon iz futrole kad zazvoni. Imao sam priliku vidjeti koliko se moze izhabati 5800 kad se nadje bez futrole u dzepu.
Moze i neki drugi telefon, samo da nije neki svemirski model visoke cijene kao npr. Desire, to ne mogu priustiti. Dakle da je otprilike cjenovnog ranga koliko bi sad bio nov 5800 i mozda jos nesto doplate. Preporucite neki jer stvarno sam se vise raspametio sta valja.
Bookmarks