Pozdrav svima !
Prema tutorialu: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=66781
Ovog hrv.cam nema.. ima samo hrv.pak0.2 Kopirajte file hrv.pak i hrv.cam iz foldera Karta Hrvatske (koji ste skinuli) u folder [hrv] koji ste upravo napravili.
Ja zelim samo jednu mapu, znaci treba mi samo jedan folder (a mogu i ostavit samo u maps)..0.4 Ukoliko zelite imati dva kompleta karata (TeleAtlas i NavTeq), onda treba u folderu [Maps] napraviti nove foldere: TeleAtlas i NavTeq, te u njih ubaciti foldere/fajlove odredjenih zemalja, kao i ***.mlm i license.txt od odredjenih karata.
Sad ovaj dio koji mi nije jasan kaze: da trebam ubacit foldere/fajlove bla bla i .mlm i license.txt od odredenih karata..
Znaci ja kad skinem kartu dobim samo hrv.pak, nista od .mlm i license.txta..
License dobim automatski kada aktiviram odredeni .mlm file..
SMM10 Wrld.mlm
Do sada sam preko ovog filea aktiviro mape (ovaj file se dobije uz samu navigaciju u folderu "maps")
znaci mape su aktivirane preko tog mlm-a koji sam dobio uz navigaciju i ne rade
postavke tog mlm-a su
Code:[PRODUCT:SMM10 World] name=SMM10 World tts=no sdk=no truckAttr=no premiumPOI=no exPostals=yes speedcam=SCDB:World:2012.03,SCDB:NAmerica:2012.03 maps=TA:World:2010.08,TA:NAmerica:2010.08
ako neko ima kakve ideje, pomagajte xD..
Isprike ako sam temu napisao na krivo mjesto i molba adminima da je premjeste tamo gdje bi trebala bit.. nhf

Odgovori uz citat
.gif)
fala ti puno Kralju !

Bookmarks