Lovim miša u sobi.
Neki jadan mali, sav ispreplasen, al brz ko formula juri po sobi..
Razmisljam da pustim svoje zvijeri na njega
EDIT: Mis nije dugo pozivio, moje zvjeri su ga ukokale![]()
Šta sad radite?
Pa Bog te mazo,ko da se meni sve najgore moglo desit,a mozda i nije...
Uglavnom,s subote na nedjelju je bio jedan od nazajebanijih udara groma u mom mijestu...
Susjedu spržilo fidovku,3 glavna osigurača,antensku instalaciju i telefoniju,meni telefoniju,jedan glavni osigurač,DVB-T prijemnik,jedan SCART izlaz s DIGI TV prijemnika i pojačalo za antenu. Opet drugom susjedu splitter,ruter i komp i bezicni fon i sad me jos zove da kad metne ispitivač u utičnicu da svijetli iz obje rupe. Svoje belaje sam sredio koliko toliko,jos mi ostalo ic kupit novi DVB-T prijemnik. Spojio sam antenu bez pojačala,zamijenio osigurač,promijenio dio telefonske i antenske instalacije,drugi SCART na DIGI prijemniku preprogramirao da izbacuje isto sta je ovaj nesretnik sta je pregorio izbacivao i sad idem kod susjeda... What a day/s...![]()
Lovim miša u sobi.
Neki jadan mali, sav ispreplasen, al brz ko formula juri po sobi..
Razmisljam da pustim svoje zvijeri na njega
EDIT: Mis nije dugo pozivio, moje zvjeri su ga ukokale![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 18-10-2010 u 22:05
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
cek, cek, degui su ubili misa? O.O
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Degui su mi pomogli da ubim 1 misa xD..
Sterali su ga u kut pa sam bacio kutiju na njega hahah
A sad je problem sa 2. misem, usao isto tako iza ormara i zabarikadirao sam sve izalze sa selotejpom (da, znam, glupo je al bitno da ne izlazi ^^) i sada je problem kaj ga nemrem nikak uhvatit, bacio mu hranu od degua, smrad nece to jest. Razmisljam o nekoj brutalnijoj metodi, sa plinom ili zracnicom hehe
EDIT: Eto slike kako ga lovim haha
![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 18-10-2010 u 23:19
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Tebi nije dosadno doma
A, da mu jednostavno baciš neki otrov tamo... Kad tad će ogladnjeti
Ili napravi barikadirani put koji vodi van kuće (ili u kavez degua)
Vjerojatno možeš njime upravljati i pomoću fena za kosu...
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vraga, taj mis skace ko lud i uz to je jos i brz...
Ma eto, streao sam ga u kut iza ormara, sutra ujutro ak ga uspijem uhvatit cu ga hitit van xD..
Trebao bih učiti povijest no slušam Grooveshark![]()
Gledam kako se Milan bruka
EDIT:
Osjecam se napusteno, niko ne spama samnom u Chataonici
Idem spavat, dosta bilo lektire i eseja i ostalih peezdarija...
Laku noc![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 20-10-2010 u 00:24
Došao s vožnje...
Super jeNema nikoga po cestama i taman je temperatura (nakon par kilometara prestane biti hladno za prste
).
Stvarno, nitko ne posta...
Ni novak vrazichka- brzo je odustala![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo, da niste sami...
Gledam kaj ima u zemlji i svijetu.
Kupio sam si novi kalkulator, weeeee...
Hmm, that sounds so nerdish![]()
Koji, koji?
Došao iz škole.
Riješio jednu od najglupljih anketa za diplomski rad (ili što već) neke studentice...
Ajde, barem je lijepo vrijeme![]()
Trebao bi kao počet učit za kolokvij(e).
Kad vam je tiho...
Dobio sam 5 i 1 iz geografije (da, znam...). Teorija je 5 a karta 1, iduci petak ispravak... Sve sam zbrljo
Igram se sa iPodom, trazim neku dobru bateriju (onu gore u kutu) pa ako neko zna mozda, da mi "natukne"![]()
One day, sky went blue...
Cupam pa sadim i gledam kako raste...
O moj dragi boze.... link
došao s oliver...
čovjeku spomenik treba dići...
dva sata čiste uživancije...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
^^ Mogu mislit kako je bilo...![]()
Danaaas bi trebao stic doma Trophy!!!![]()
Taj sam i ja kupio nedavno
Kalkulator ubija razlomke![]()
S tim ćete riješit pol mature bez beda. Samo utipkaš u njega i on izbaci rezultat.
Bookmarks