Smartass...odlicno je...brz,a baterija dobra...
Jedno pitanjce,
koristi li tko SetCPU ovdje za Desire i koje su vam se postavke pokazale kao najbolji omjer kvalitete rada i trajanja baterije...? Ja sam trenutno postavio na Conservative, min 128 max 460 MHz. pa trebam jos vidjet kocu li ista dobit s tim...
Smartass...odlicno je...brz,a baterija dobra...
Pozdrav!
Na HTC Desireu sam si aktivirao opcijukoju vip ima za mjesečni mobilni internet, znači za 15 kn 50 mb. Uzeli su mi novce i rekli da mi je aktivirana usluga od 50 mb. E, sad pokušavao sam se povezati na internet, ali neće. Ne znam u čemu je problem. Aktivirao sam si jer u blizini nemam neta, a treba mi da provjerim dnevno mail i osnovne stvari. Novi sam s HTC Desireom, imam ga par dana, wifi mi dobro radi, ali meni treba baš taj paket. Pa jel se treba nešto utipkati da bi me povezalo na net ili? Ako netko može, bio bih mu zahvalan na pomoći. Hvala lijepa i pozdrav!
@jurica_m
Internet postavke (T-Mobile, Vip, Tele2)
usput možeš i ovo pogledati: Android FAQ v0.99
Hvala na pomoci, probao sam ali nece. Upisivao sam po redu i sve, ali nista. trebam li kad udjem u "wireless & networks" staviti kvacicu na "mobile network"? Ne znam u cemu je problem. Otici cu sutra do vipa pa cu vidjeti.
Evo, funkcionira. Unio sam "gprs0.vipnet.hr", ali ga nisam restartao. Sad sam ugasio mobitel i ponovno ga upalio i sve radi, ali i jede te megabajte! Hvala na pomoci! Laku noc
Zadnji uredio Inovator : 19-10-2010 u 13:26 Razlog: koristi EDIT
jel mi mozete reci kako da uradim backup SMS i mms poruka sa desirea? dakle samo bih njih zelio pohraniti pa nakon master reseta na desireu ponovo prebacit na mob.
HVALA
Preko My backup pro i slicnih alata.
Ako na marketu upises i SMS backup dobit ces neke alate.
Preporuka za My Backup Pro jer backupira i MMS. Inače je dobar i dosta brz i SMS Backup & Restore jedino što ne sprema MMS-ove.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pozz imam problem sa defaultnim sat/vrijeme widgetom,nece mi pokazati vrijeme nego samo sat i pise my location
Dok ako udjem zasebno u vrijeme sve mi pokazuje,imam froyo 2.2?
Jel mogu rootati mob posto imam novi hboot 0.93 i na njemu je froyo 2.2, S-LCD ekran i lockan na VIP
Problem je sto sam dodao i radi mi na widgetu vrijeme ali se ne pokazuje na widgetu sat/vrijeme,probao sam i ukloniti cache i cijelu aplikaciju remove ali onda nemogu vratiti vec moram na otici na HTC scene
Moze objasnjenje onih ikonica kada mi kod data konekcije pise G, H, E?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Od nedavno mi se pocelo gubit ime i prezime pozivatelja.
Dakle, nazoe me XY osoba i sada umjesto da pise XY pise mi samo +38598.... iako tu osobu imam u imeniku!
Cijeli Call log mi je takav, pisu samo brojevi.
Imam DeFrost 5.5 i probao sam reboot.
Na Vipu sam, neznam dali to ima ikakve veze. Help!
EDIT: Problem rijesen upgradeom naa 5.6
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 19-10-2010 u 22:20
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zna netko gdje ima za kupiti bijelo kučište za Desire? Poželjno original, a može i kopija pa ću se raspitati za kvalitetu. Cijena nije bitna![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam problem sa swapom SD kartice.
Ugl, imam jednu staru od 4GB class 2. E sad, hocu stavit novu, 8GB class 4 i problem nastaje kada stavim SD u mob i upalim ga i onda mi stane na boot animaciji.
Tj. odvrti negdje 8-9 puta (boot animaciju od DeFrosta) i onda kao da prekida ta animacija i tako vec 10 min stoji.
No kada vratim staru karticu mob se najnormalnije boota.
mozda su ti neki fileovi od tog defrosta bez kojih se mob nemre skroz upalit na kartici
Moguce, no prije sam bez problema mjenjao karticu (obje su bile particionirane) na jednoj su bili svi fileovi, druga je bila tek foromatirana preko mobitela.
No prije formatiranja sam bez problema mogao dignut mob preko nje.
Citam na netu da su neki uspjeli to rijesit tako da su C/P sve sa kartice na drugu koju hoce koristit i da im je proradilo.
Problem je u tome sto nemam nikakav adapter pomocu kojeg bi mogao spojit komp sa karticom pa obavio C/P, a nemogu mobitel koristiti zato sto ga nemrem upalit![]()
Imaš na eBayu po dolar kakvih hoćeš. A trebalo bi biti i u radnjama koje prodaju mobitele i dodatnu opremu, ali je cijena, bar kod nas, 5eur. Pogledaj recimo http://cgi.ebay.co.uk/USB-2-0-MicroS...item414c7f7d9f
Rjesio problem.
Ubacio sam novu karticu u mob i usao u recovery (neznam kako, prije mi nije htio nego je inace zapeo na bjelom ekranu) i tamo napravio full wipe itd. Pa rebooto mob i sada mob radi sa novom karticom. Jos samo da ju particioniram i rjeseno.
Jel i vama malo trza scroolanje izbornika kada su ukljuceni live wallpaperi ?
Bok, ljudi!
Imam jedno pitanje!
Imam HTC Desire i zanima me kako staviti sliku u kontakt, a da ne bude onako loša. Naime, ja stavim sliku i prilagodim je (smanjim, povećam) kako već želim, no kad me ta određena osoba zove pod kojom sam postavio sliku, ta je slika onako loše kvalitete, kao kad imate malu sliku pa ju razvučete pa ona postane mutna. Ja bih htio da mi slika bude čista, a ne znam na koji način. Pa ukoliko netko zna, molio bih ga da mi odgovori, bio bih mu zahvalan. I da, kaj se tiče navigacije, stavio bih Navigon pa kakva su mišljenja i koliko prostora zauzima na kartici jer koliko vidim, ova defaultna Google Maps i nije nešto. Hvala na pomoći i odgovorima. Lijep pozdrav!
Bookmarks